Imunoglukan P4H kapsule

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Imunoglukan

Imunoglukan P4H kapsule

1.404,00 RSD
Imunoglukan kapsule su prirodan i dokazano efikasan proizvod za jačanje imuniteta odraslih i dece starije od 6 godina. Sadrži prirodni polisaharid Imunoglukan (beta-1,3/1,6-D-glukan) izolovan iz gljive bukovače (Pleurotus ostreatus), vitamin C kao značajan prirodni antioksidans, koji štiti ćelije od oksidativnog stresa i cink koji je značajan za normalno funkcionisanje i jačanje prirodne otpornosti organizma. Preventivnom primenom se smanjuje učestalost respiratornih infekcija, a akutnom se skraćuje trajanje respiratornih infekcija. Ima idealan bezbedonosni profil, jer ne interaguje ni sa jednim lekom i mogu ga koristiti trudnice, dojilje, dijabetičari i vegeterijanci. Kliničke studije su dokazale bezbednost i do 12 meseci kontinuirane primene. Bez alergena, konzervanasa, boje, aditiva.

Primena: Imunoglukan kapsule se primenjuju na prazan stomak. Ujutru pola sata pre doručka ili 2 sata pre večere. Preventivna primena je 1 kapsula na dan, akutna 3 kapsule na dan u jednoj dozi. Kliničke studije dokazuju bezbednost primene i do 12 meseci kontinuirane primene.

Tagovi: imunitet

Sastav: Imunoglukan 100mg, vitamin C 60mg, cink 5mg

Dejstvo: Imunoglukan se u tankom crevu (Peyerove ploče) vezuje za Dectin-1 receptore i aktivira specifični i nespecifični imunski sistem i dolazi do veće aktivnosti imunskih ćelija i povećane produkcije antitela.

Namena: Preventivnom primenom se smanjuje učestalost respiratornih infekcija, a akutnom obezbeđuje brži i trajniji oporavak i sprečava nastajanje sekundarnih infekcija.

Napomena: Kontraindikovan je kod osoba sa transplantiranim organima. Pacijenti koji su na terapiji imunosupresivima mogu uzimati Imunoglukan kapsule samo nakon saveta lekara.

Opis brenda u pripremi...

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me