Imunoglukan P4H sirup 120ml

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Imunoglukan

Imunoglukan P4H sirup 120ml

1.337,00 RSD
Imunoglukan sirup je prirodan i dokazano efikasan proizvod za jačanje imuniteta dece. Sadrži prirodni polisaharid Imunoglukan (beta-1,3/1,6-D-glukan) izolovan iz gljive bukovače (Pleurotus ostreatus) i vitamin C kao značajan prirodni antioksidans, koji štiti ćelije od oksidativnog stresa. Kliničke studije dokazuju bezbednost već od 1. godine u kontinuitetu do 6 meseci primene. Imunoglukan sirup preventivno smanjuje učestalost, a akutno skraćuje trajanje respiratornih infekcija. Ima idealan bezbedonosni profil, jer ne interaguje ni sa jednim lekom. Bez alergena, konzervanasa, boje, aditiva.

Primena: Imunoglukan sirup se primenjuje na prazan stomak, najbolje ujutru pola sata pre doručka. Preventivna primena podrazumeva doziranje 1ml/5kg, a akutna 2ml/5kg u trajanju 3-5 dana, nakon toga se nastavlja sa preventivnom primenom.

Tagovi: imunitet

Sastav: Imunoglukan 10mg/ml, vitamin C 10mg/ml

Dejstvo: Imunoglukan se u tankom crevu (Peyerove ploče) vezuje za Dectin-1 receptore i aktivira specifični i nespecifični imunski sistem i dolazi do veće aktivnosti imunskih ćelija i povećane produkcije antitela.

Namena: Preventivnom primenom se smanjuje učestalost respiratornih infekcija, a akutnom obezbeđuje brži i trajniji oporavak i sprečava nastajanje sekundarnih infekcija.

Napomena: Kontraindikovan je kod dece sa transplantiranim organima. Pacijenti koji su na terapiji imunosupresivima mogu uzimati Imunoglukan sirup samo nakon saveta pedijatra.

Opis brenda u pripremi...

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me