K2D3

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Abela Pharm

K2D3

660,00 RSD
Preparat za zdrave i jake kosti. Pojačava mineralizaciju i gustinu kostiju. Vitamin K2 ugrađuje kalcijum direktno u kost i sprečava njegovo taloženje u krvnim sudovima.

Upotreba : 1-2 kapsule dnevno.

Slični proizvodi:

K2D3 VIVA

K2D3 VIVA

1.078,00 RSD
Hyalfit kapsule

Hyalfit kapsule

2.880,00 RSD
OsteoK2 tablete

OsteoK2 tablete

1.164,00 RSD
Fortinn kesice

Fortinn kesice

3.375,00 RSD
Forticolinn kesice

Forticolinn kesice

1.867,00 RSD

Sastav :
  • Vitamin K2 45mcg;
  • Vitamin D3 200 ij;

Redovna primena preparata K2D3 pomaže u sprečavanju osteopenije i osteoporoze, odličan je kao dodatak lekovima za osteoporozu. Čini kosti jačim i otpornijim na prelome, sprečava nastanak i ubrzava zarastanje preloma. Vitamin K2 aktivira osteokalcin, protein odgovornan za ugradnju kalcijuma u kost, dovodi do povećanja gustine kostiju i otpornosti na prelome. Takođe aktivira i protein koji sprečava stvaranje naslaga kalcijuma u mekim tkivima kao što su zglobovi, bubrezi, dojka, krvni sudovi itd. Najvažnija funkcija vitamina D3 u organizmu je kontrola resorpcije kalcijuma iz hrane u crevima. Da bi telo zatim bilo u stanju da pravilno iskoristi ovaj kalcijum, neophodan je vitamin K2. U nedostatku vitamina K2, kalcijum se taloži u mekim tkivima i dovodi do dugoročno opasne kalcifikacije zglobova i organa. Zato je uz vitamin D3 uvek neophodno uzimati i vitamin K2.

Upotreba : 1-2 kapsule dnevno.

Abela Pharm d.o.o. je osnovana 2006. godine kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta. Usmereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namenjeni zdravlju cele porodice. Prioritet nam je da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom ABELA PHARM. Zbog toga postavljamo visoke standarde i konstantno unapređujemo naše resurse, znanja i veštine, a sve u cilju pronalaženja najkvalitetnijih rešenja za Vaše zdravlje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me