K2D3 VIVA

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Abela Pharm

K2D3 VIVA

1.078,00 RSD
Za povećanje gustine kostiju i snažan imunitet. Kod osteopenije i osteoporoze, kod preloma. Zahvaljujući visokim dozama vitamina K2 i D3 pomaže jačanju kostiju, zglobova, imuniteta i misića.

Upotreba : 1 kapsula dnevno.

Slični proizvodi:

K2D3

K2D3

660,00 RSD
Hyalfit kapsule

Hyalfit kapsule

2.880,00 RSD
OsteoK2 tablete

OsteoK2 tablete

1.164,00 RSD
Fortinn kesice

Fortinn kesice

3.375,00 RSD
Forticolinn kesice

Forticolinn kesice

1.867,00 RSD

Sastav :
  • Vitamin K2 90mcg;
  • Vitamin D3 2.000ij;

Visoke doze vitamina D3 i K2 u preparatu K2D3 VIVA, prema preporukama, doprinose brzoj nadoknadi depoa vitamina D3 i pomažu u sprečavanju osteopenije i osteoporoze. Vitamin D doprinosi normalnoj absorpciji i iskorišćenju kalcijuma i fosfora, normalnom nivou kalcijuma u krvi, održavanju normalnih kostiju i normalnoj funkciji imunskog sistema. Vitamin D i kalcijum smanjuju gubitak koštane mase kod žena u post-menopauzalnom periodu, kod osteoporoze i osteopenije. Vitamin K2 aktivira osteokalcin, protein odgovoran za ugradnju kalcijuma u kost, dovodi do povećanja gustine kostiju i otpornosti na prelome. Takođe sprečava stvaranje naslaga kalcijuma u mekim tkivima kao što su zglobovi,krvni sudovi itd. U nedostatku vitamina K2, kalcijum se taloži u mekim tkivima i dovodi do dugoročno opasne kalcifikacije zglobova i organa.Zato je uz vitamin D3 uvek neophodno uzimati i vitamin K2.

Upotreba : 1 kapsula dnevno.

Abela Pharm d.o.o. je osnovana 2006. godine kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta. Usmereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namenjeni zdravlju cele porodice. Prioritet nam je da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom ABELA PHARM. Zbog toga postavljamo visoke standarde i konstantno unapređujemo naše resurse, znanja i veštine, a sve u cilju pronalaženja najkvalitetnijih rešenja za Vaše zdravlje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me