Lactogyn Intimni Sapun

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

JGL

Lactogyn Intimni Sapun

Uskoro...
Lactogyn® sapun za svakodnevno održavanje higijene intimnog područja izuzetno je nežan i siguran za primenu. Štiti od infekcija, čuva prirodnu genitalnu floru i optimalnu kiselu pH vrednost. Zahvaljujući prirodnim sastojcima kamilice i nevena pogodan je za svakodnevno pranje i negu od najranije devojačke dobi. Posebno se preporučuje tokom menstruacije, trudnoće i posle porođaja.

Način primene: Malu količinu sapuna naneti na intimno područje, razmazati i dobro isprati vodom.

  Proizvod trenutno nemamo na stanju !


Sastav: Ekstrakt kamilice i nevena, mlečna kiselina Ekstrakti kamilice i nevenai mlečna kiselina, pružaju svakodnevnu negu, čuvaju prirodnu mikrofloru i optimalni pH vaginalnog područja

Namena: Lactogyn intimni sapun je namenjen za svakodnevnu negu i higijenu intimnog područja.

Način čuvanja: Na temperaturi do 25˚C

JGL je kompanija osnovana 1991. godine kao prvo potpuno privatno farmaceutsko deoničarsko društvo u Hrvatskoj. Predstavništvo u Srbiji je otvoreno 2001. godine. Poslovni fokus je stavljen na proizvodnju dijetetskih suplemenata, ali asortiman proizvoda uključuje i proizvodnju generičkih lekova. Kao kompanija imamo jasne i visoke ciljeve i standarde kvaliteta i proizvodnje. Mi unapređujemo kvalitet života kroz brigu o vašem zdravlju.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me