Max Medica Laxo Max prašak

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

MaxMedica

Max Medica Laxo Max prašak

Uskoro...
Laxo Max sadrži kombinaciju osmotskih i stimulativnih laksativa koji različitim mehanizmima delovanja doprinose boljoj peristaltici creva, razmekšavanju stolice i olakšanom pražnjenju creva.
Preporučuje se njegova primena kod opstipacije (zatvora), nadutosti i gasova, kao i u cilju održavanja normalnog zdravlja gastrointestinalnog trakta.
Laktuloza, osim kao osmotski laksativ, deluje i kao prebiotik, ona pomaže očuvanje fiziloške crevne flore i stimuliše delovanje probiotika.

Upotreba: 1 kesica, 2-3 puta nedeljno. Sadržaj kesice sipati u čašu/šolju i preliti sa 200 ml mlake vode. Promešati rastvor i odmah popiti. Nakon toga možete popiti još jednu čašu/šolju vode.

  Proizvod trenutno nemamo na stanju !

Slični proizvodi:

Makrogolaxan

Makrogolaxan

1.140,00 RSD
Colopur

Colopur

888,00 RSD
Isilax sirup 200ml

Isilax sirup 200ml

820,00 RSD
Laxogel Natural

Laxogel Natural

342,00 RSD
LaxoGel plus

LaxoGel plus

432,00 RSD
Laxogel Red Orange

Laxogel Red Orange

342,00 RSD
Laxomucil 10 kesica

Laxomucil 10 kesica

340,00 RSD
Laxomucil 20 kesica

Laxomucil 20 kesica

564,00 RSD
Laxomucil forte

Laxomucil forte

324,00 RSD
Ten Herbs

Ten Herbs

564,00 RSD

Sastav: laktuloza 2000 mg, ekstrakt korena mongolskog maslačka (Taraxacum mongolicum) 200 mg, ekstrakt cveta kamilice (Matricaria chamomilla) stand. na 50% apigenina 50 mg, ekstrakt kore krušine (Rhamnus purshiana) 15,6 mg, ekstrakt lista sene (Cassia angustifolia) stand. na 10% senozida B 15 mg.

Laxo Max je formulisan na bazi laktuloze kao osmotskog laksativa i biljnih ekstrakata (mongolskog maslačka, krušine, sene) koji deluju kao stimulativni laksativi, uz dodatak kamilice koja deluje antiinflamatorno i umirujuće na sluznicu creva.
Laktuloza je sintetski, nesvarljivi šećer, koji se ne apsorbuje iz tankog creva, vec podleže fermentaciji pod uticajem određenih bakterija kolona sto dovodi do promena ekosistema kolona u korist „dobrih“ bakterija (Bifidobacterium, Lactobacillus) koje su važne za očuvanja balansa u crevnoj mikroflori.
Ishrana sa niskim unosom dijetalnih vlakana, nedovoljan unos tečnosti i nedovoljna fizička aktivnost su karakteristični za savremen način života i uzrok su česte pojave opstipacije. Opstipacija se definiše se kao otežano pražnjenje creva u smislu učestalosti ili bolno, otežano i nedovoljno pražnjenje creva. Uzroci opstipacije su višestruki i ona značajno remeti kvalitet života.
Ukoliko promena načina ishrane i povećanje fizičke aktivnosti nisu dali očekivane rezultate, preporučuje se primena laksativnih sredstava, kako bi se omogućilo redovno pražnjenje bez nadimanja i bolova.

Opis brenda u pripremi...

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me