Max Medica Magbet Kapsule

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

MaxMedica

Max Medica Magbet Kapsule

462,00 RSD
Magbet kapsule sadrže optimalnu dnevnu dozu magnezijuma i vitamina B kompleksa u samoj jednoj kapsuli. Magbet kapsule smanjuju napetost, stres, umor i iscrpljenost, ublažavaju grčeve i bolove u mišićima i doprinose pravilnoj funkciji srca, nervnog i imunološkog sistema.

Upotreba : Preporučuje se uzimanje 1 kapsule dnevno.


Sastav : Magnezijum 375mg, vitamin B3 (nikotinamid) 18mg, vitamin B5 (pantotenska kiselina) 5mg, vitamin B2 (riboflavin) 3,4mg, vitamin B1 (tiamin-hidrohlorid) 3mg, vitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid) 2mg, vitamin B9 (folna kiselina) 400 µg, vitamin B7 (biotin) 300 µg, vitamin B12 (cijanokobalamin) 10 µg.

Magbet kapsule sadrže optimalan odnos magnezijuma i vitamina B kompleksa (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9 i B12).

Magnezijum je esencijalni mineral, važan za pravilan rad srca i normalno funkcionisanje nervnog, mišićnog i imunskog sistema. Magnezijum poboljšava nervnu provodljivost, čuva zdravlje srca tako što sprečava sužavanje krvnih sudova koje za posledicu ima povišen krvni pritisak, učestvuje u metabolizmu insulina i na taj način smanjuje rizik od razvoja dijabetesa tipa 2. Takođe, ovaj mineral doprinosi jačanju imuniteta i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, i istovremeno pomaže da se organizam izbori sa pojačanim psihofizičkim naporima i stresom.

Vitamini B kompleksa učestvuju u metabolizmu proteina, masti i ugljenih hidrata i produkciji energije, koja je neophodna za normalno funkcionisanje svake ćelije u organizmu.

Opis brenda u pripremi...

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me