Magnall Cardio

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Abela Pharm

Magnall Cardio

Uskoro...
Magnall Cardio je jedinstvena formulacija magnezijuma, vitamina B6 i vitamina K2, koja pruža podršku srcu i krvnim sudovima u obavljanju svih fizioloških funkcija u organizmu.

Upotreba : Odrasli i deca starija od 12 godina: 1 kapsula dnevno, uz čašu vode.

  Proizvod trenutno nemamo na stanju !


Sastav :
  • Magnezijum oksid 375 mg;
  • Vitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid) 1,4 mg;
  • Vitamin K2 (menahinon-7) 12,5 μg;

Magnall Cardio je dijetetski suplement koji zbog svog jedinstvenog sastava utiče i na krvne sudove tako što povećava elastičnost krvnih sudova i doprinosi smanjenju rizika za nastanak srčanog i moždanog udara. Doprinosi normalnoj funkciji srčanog mišića, normalnom funkcionisanju mišića, smanjenju umora i iscrpljenosti, održavanju normalnog koštanog sistema, energetskog metabolizma, normalnoj funkciji imunog sistema, normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca, regulaciji hormonske aktivnosti.

Upotreba : Odrasli i deca starija od 12 godina: 1 kapsula dnevno, uz čašu vode.

Abela Pharm d.o.o. je osnovana 2006. godine kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta. Usmereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namenjeni zdravlju cele porodice. Prioritet nam je da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom ABELA PHARM. Zbog toga postavljamo visoke standarde i konstantno unapređujemo naše resurse, znanja i veštine, a sve u cilju pronalaženja najkvalitetnijih rešenja za Vaše zdravlje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me