Magnall Direct

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Abela Pharm

Magnall Direct

410,00 RSD
Magnall Direct u samo 1 kesici i praktičnom primenom obezbeđuje preporučene dnevne potrebe za magnezijumom, preporučuje se kod grčeva u mišićima, osobama pod velikim fizičkim opterećenjima i svima sa nedostatkom magnezijuma.

Upotreba : Odrasli i deca starija od 12 godina- 1 kesica dnevno. Sadržaj kesice rastopiti direktno u ustima bez dodavanja tečnosti.


Sastav : Magnezijum oksid 375 mg;

Magnall Direct je dijetetski suplement magnezijuma koji u samo jednoj kesici dnevno obezbeđuje preporučene dnevne potrebe za magnezijumom. Izvor magnezijuma za normalno funkcionisanje celokupnog organizma. Doprinosi normalnoj funkciji mišića (uključujući srčani mišić), smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom funkcionisanju nervnog sistema, normalnoj ravnoteži elektrolita u organizmu, normalnoj sintezi proteina, normalnom metabolizmu stvaranja energije, održanju normalne funkcije koštanog sistema i zuba.

Upotreba : Odrasli i deca starija od 12 godina- 1 kesica dnevno. Sadržaj kesice rastopiti direktno u ustima bez dodavanja tečnosti.

Abela Pharm d.o.o. je osnovana 2006. godine kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta. Usmereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namenjeni zdravlju cele porodice. Prioritet nam je da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom ABELA PHARM. Zbog toga postavljamo visoke standarde i konstantno unapređujemo naše resurse, znanja i veštine, a sve u cilju pronalaženja najkvalitetnijih rešenja za Vaše zdravlje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me