Magnall Immuno

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Abela Pharm

Magnall Immuno

641,00 RSD
Magnall Immuno sa mineralnim kompleksom magnezijuma i cinka primarno pomaže funkciju imunog sistema, doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, stabilizaciiji mišićnog i nervnog sistema, normalnoj reproduktivnoj funkciji i plodnosti.

Upotreba : Odrasli i deca starija od 12 godina 1 kapsula dnevno, uz čašu vode;


Sastav : Magnezijum oksid 375 mg, cink-citrat 10 mg;

Magnall Immuno je dijetetski suplement koji primarno pomaže funkciju imunog sistema, kao i kod umora i iscrpljenosti. Izvor magnezijuma za normalno funkcionisanje celokupnog organizma. Cink se koristi u prevenciji prehlada i gripa ili kod hroničnih infekcija, jer podstiče imuni sistem. Doprinosi normalnom funkcionisanju mišića, nervnog sistema, održanju energetskog metabolizma, normalnoj sintezi DNK i proteina, normalnom fertilitetu i reprodukciji, normalnom nivou testosterona u organizmu, održanju koštanog sistema, normalnog vida, zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Upotreba : Odrasli i deca starija od 12 godina 1 kapsula dnevno, uz čašu vode;

Abela Pharm d.o.o. je osnovana 2006. godine kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta. Usmereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namenjeni zdravlju cele porodice. Prioritet nam je da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom ABELA PHARM. Zbog toga postavljamo visoke standarde i konstantno unapređujemo naše resurse, znanja i veštine, a sve u cilju pronalaženja najkvalitetnijih rešenja za Vaše zdravlje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me