Max Medica Anginal Max Junior sprej

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

MaxMedica

Max Medica Anginal Max Junior sprej

636,00 RSD
Anginal Max Junior sprej za grlo je formulisan na bazi propolisa, muskatne žalfije, timijana i acerole.
Preporučuje se njegova primena kod bola i crvenila u grlu, suvog i nadražajnog kašlja, promuklosti i grebuckanja u grlu, iritiranih i oštećenih desni, afti.

Ne sadrži alkohol i bezbedan je za primenu kod dece predškolskog uzrasta.

Upotreba: Deca uzrasta od 3 do 12 godine - 4 puta dnevno.
Proizvod mogu koristiti i odrasle osobe koje ne koriste sprejeve za grlo koji sadrže alkohol. Njima se preporučuje upotreba spreja 6-8 puta dnevno.Anginal Max Junior je sprej formulisan na bazi standardizovanog ekstrakta propolisa, etarskih ulja muskatne žalfije i timijana, i koncentrovanog soka acerole kao prirodnog izvora vitamina C, namenjen za očuvanje zdravlja sluzokože usta i grla.

  • Propolis zahvajući zahvaljujući svom prirodnom antimikrobnom delovanju štiti sluznicu disajnih puteva od razvoja infekcija. Propolis sadržan u Anginal Max Junior spreju je standardizovan na 12% galangina (flavonoida). Osim antimikrobnog, propolis ispoljava antiinflamatorno, antioksidativno i imunomodulatorno delovanje.
  • Muskatna žalfija je bogat izvor etarskih ulja, čiji su osnovni aktivni sastojci linalilacetat i linalol. Etarsko ulje muskatne žalfije ispoljava antimikrobno, antiinflamatorno i analgetičko delovanje.
  • Timijan zahvaljujući sadržaju etarskih ulja deluju antiseptično i umirujuće na iritiranu sluznicu usta i grla. Tradicionalno se etarsko ulje timijana primenjuje kao ekspektorans kod kašlja usled prehlade i za olakšanje simptoma prehlade.
  • Acerola kao bogat prirodni izvor vitamina C, doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Aktivni sastojci:
Ekstrakt propolisa (standardizovan na 12% ukupnih polifenola izraženo na sadržaj galangina);
etarsko ulje muskatne žalfije; etarsko ulje timijana; koncentrovani sok acerole

Opis brenda u pripremi...

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me