Max Medica Cink+C+D3

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

MaxMedica

Max Medica Cink+C+D3

590,00 RSD
Cink+C+D3 tablete sadrže optimalne dnevne doze cinka, vitamina C i vitamina D3, nutrijenata važnih za očuvanje imuniteta i celokupnog zdravlja organizma.
Preporučuje se njihova primena u cilju normalne funkcije imunog i nervnog sistema, mišića, kostiju, kože i zuba.
Deluje preventivno na jačanje imuniteta, doprinosi bržem oporavku tokom i nakon bolesti.

Upotreba: Preporučuje se upotreba 1 tablete dnevno.


Cink+C+D3 tablete su formulisane na bazi cinka, vitamina C i vitamina D.

  • Cink doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, kognitivnoj funkciji, plodnosti i reprodukciji i sintezi proteina. Cink takođe doprinosi održavanju normalnih kostiju, kože, kose i noktiju, normalnog vida i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.
  • Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, normalnoj psihološkoj funkciji, održavanju normalnog energetskog metabolizma, smanjenju umora i iscrpljenosti, zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju krvnih sudova hrskavice, kože, kostiju, desni i zuba. Vitamin C povećava apsorpciju gvožđa.
  • Vitamin D3 doprinosi normalnoj apsorpciji (iskorišćavanju) kalcijuma i fosfora, normalnom nivou kalcijuma u krvi, održavanju normalnih kostiju i zuba i normalne funkcije mišića i imunog sistema.

Osim za jačanje imuniteta i zaštitu organizma od oksidativnog stresa, preporučuje se primena Cink+C+D3 tableta za očuvanje kognitivnih i psiholoških funkcija, kao i smanjenje umora i iscrpljenosti.

Aktivni sastojci i njihove doze:
Cink 15 mg, vitamin C 80 mg, vitamin D3 400 IU

Opis brenda u pripremi...

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me