Megakid Krill+GLA+D3

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

4U Pharma

Megakid Krill+GLA+D3

Uskoro...
Megakid Krill+GLA+D3 - sadrži 40% efikasnije omega–3 nove generacije.

  • Holin – „vitamin pamćenja“ u krilu
  • Za ravoj mozga, koncentraciju, pažnju i pamćenje
  • Sprečava alergije, ekcem i upalne procese
Upotreba: deca ispod 3 godine - 1 kapsula dnevno za pravilan razvoj mozga, učenje, pamćenje, bolju koncentraciju, jačanje imuniteta i prevenciju upalnih i alergijskih oboljenja.
Deca iznad 3 godine – 2 kapsule dnevno kao terapijska doza kod atopijskog dermatitisa, ekcema, alergijske astme, hiperaktivnosti, poremećaja pažnje i koncentracije.

  Proizvod trenutno nemamo na stanju !


Omega-3 masne kiseline igraju značajnu ulogu u rastu i razvoju dece. One imaju i jednu od ključnih uloga za uspostavljanje pravilne strukture i funkcije moždanih ćelija, zatim u razvoju mentalnih i kognitivnih funkcija, govoru, učenju, pamćenju i koncentraciji.
Važne su i za oči! Posebnu ulogu igraju u održavanju zdravlja očiju, zbog velike koncentracije omega-3 DHA u mrežnjači. Omega-3 DHA pomaže očima da vide i prilagode se različitim uslovima osvetljenja.

Pored krilovog ulja, MegaKid Krill sadrži i omega-6, gama linoleinsku kiselinu (GLA) i vitamin D3.
Sve ove važne komponente proizvoda imaju izuzetno značajnu ulogu u zdravom razvoju deteta – razvoju mozga i imunog sistema, ali i u dejstvu protiv alergija, ekcema, atopijskog dermatitisa, kao i poremećaja pažnje i koncentracije.
Dodatna investicija u buduće zdravlje dece – sprečavaju razvoj dijabetesa, alergija, kardiovaskularnih oboljenja, neurodegenerativnih bolesti, gojaznosti i autoimunih bolesti u kasnom živonom dobu.

MegaKid krill sadrži krilovo omega-3 ulje, kao najbolji, najčistiji i najbogatiji izvor omega-3 za decu.

Saznajte više o proizvodu: https://www.4upharma.com/proizvodi/deca/megakid-krill.html


Opis brenda u pripremi...

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me