Naš sajt koristi "kolačiće" i druge tehnologije kako bismo analizirali saobraćaj i omogućili dodatne funkcionalnosti premium korisnicima. Podatke o korisnicima ne delimo sa trećim licima.
Nastavkom korišćenja web sajta saglasni ste sa našim pravilima korišćenja i polisom privatnosti.
Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.
MelOp E melem za otklanjanje ožiljaka, keloida i posledica od opekotina 150ml
990,00 RSD
MelOp – E je emulgovan ekstrakt lekovitog bilja iz poslednje berbe u prirodnom nerafinisanom maslinovom ulju. Bez sintetičkih mirisa i boja, bez konzervansa.
Upotreba kod opekotina: Ovaj melem se upotrebljava kod tek nastalih opekotina, gde je na opečenom mestu ostala nepovređena koža zahvaćena jačim eritemom (crvenilom). Zato treba hitno reagovati, tj. tamponom vate ili tuferom od gaze, opečeno mesto natopiti melemom, tako da opekotina bude stalno pod dejstvom melema, sve dok se crvenilo ne izgubi. Bol nestaje odmah po stavljanju melema na opekotinu, koja se sasvim smiri kada se izgubi crvenilo, što može da traje 2—4 časa od momenta kada je melem stavljen na opekotinu.
Upotreba kod ožiljaka i keloida: Keloide, deformisano nabrano tkivo (u narodu poznato pod imenom „divlje meso“) i ožiljke oprati mlakom vodom uz upotrebu dečijeg ili glicerin sapuna, a zatim to mesto osušiti čistim mekim peškirom. Tako pripremljeno mesto natopiti melemom i vrhovima prstiju blago masirati 5—10 minuta uz povremeno dodavanje melema. Ovo činiti ujutru i uveče pre spavanja. Terapija traje zavisno od starosti i veličine ožiljaka odnosno keloida.
Ovaj melem svojim pogodnim lekovitim sastavom vrlo efikasno deluje kod opekotina prvog stepena intenziteta, tako što odmah po stavljanju, na opečeno mesto bol umine i gubi se eritem (crvenilo) u relativno kratkom vremenu. Veliki rezultat ovaj melem pokazao je u skoro potpunom smanjenju, odnosno otklanjanju ožiljaka i keloida nastalih od opekotina i drugih vrsta povreda.
Napomena: Pre svake upotrebe snažno promućkati.
Opis brenda u pripremi...
Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!
Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!
Prijavi me