Multicomplex Senior tablete

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

ESI

Multicomplex Senior tablete

660,00 RSD
Anti-aging formula sa 13 vitamina, 12 minerala i koenzimom Q10 u optimalnim koncentracijama koje se preporučuju ženama i muškarcima nakon pedesete godine života.
Proizvod je namenjen nadoknadi esencijalnih vitamina i minerala kod osoba nakon pedesete godine života.

Upotreba: preporučuje se uzimanje 1 tablete dnevno uz jedan od obroka kao stalni dodatak ishrani čime se organizmu pružaju dodatne količine vitamina i minerala naročito važnih u ovom periodu života.
Praktično pakovanje sadrži 30 tableta što je dovoljno za mesec dana svakodnevne upotrebe.


 • Antioksidansi i oligominerali, koji se u njemu nalaze, štite kardiovaskularni sistem i usporavaju starenje ćelija. Osim toga, optimalne koncentracije ovih sastojaka doprinose zdravlju i ostalih vitalnih organa i podržavaju njihovo pravilno funkcionisanje.
 • Koenzim Q10 je prirodni antioksidans. Sa godinama njegova sinteza u organizmu drastično opada što dovodi do starenja ćelija čiji su prvi znakovi vidljivi na koži i u slabljenju funkcije kardiovaskularnog sistema. Koenzim Q10 povoljno utiče na nivo holesterola i triglicerida u krvi, usporava starenje ćelija i neutrališe štetno dejstvo slobodnih radikala.
 • Svakodnevni unos dovoljne količine vitamina A i B2 doprinose održavanju normalnog vida.
 • Vitamini C i E su univerzalni antioksidansi koji doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i usporavaju njihovo starenje.
 • Vitamini grupe B (B1, B2, B3, B5, B6, B12 i biotin) doprinose pravilnom energetskom metabolizmu u našem organizmu, povoljno utiču na zdravlje nervnog sistema i popravljaju stanje kože, kose i noktiju.
 • Dovoljne količine vitamina C, D, B6, B12 i folne kiseline obezbeđuju pravilno funkcionisanje imunog sistema i pojačavaju otpornost organizma prema patogenim mikroorganizmima kao i sposobnost organizma da se suprotstavi pojavi malignih, neurodegenerativnih i autoimunih bolesti.
 • Kalcijum, fosfor i vitamin D3 povećavaju gustinu kostiju, sprečavaju gubitak koštane mase i pojavu osteopenije i osteoporoze.
 • Gvožđe i folna kiselina sprečavaju razvoj anemije jer stimulišu sintezu hemoglobina i crvenih krvnih zrnaca. Anemija dovodi do pojave vrtoglavice, zujanja u ušima, dekoncentracije, suvoće kože, brzog umaranja i kratkog daha pri blagim fizičkim naporima, do hroničnog umora i iscrpljenosti.
 • Magnezijum i kalcijum doprinose održavanju normalne funkcije mišića, sprečavaju pojavu grčeva u nogama, povoljno utiču na rad srca.

Bez glutena.

Proizvod ne bi trebalo da koriste osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda.

Sastav: vitamini - A, B1, B2, Niacin, pantotenska kiselina, B6, biotin, folna kiselina, B12, C, D3, E, K;
minerali: hrom, gvožđe, jod, magnezijum, mangan, molibden, bakar, selen, cink; taurin, keratin, kolagen.

Opis brenda u pripremi...

  Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

  Prijavi me