Naturoplex

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Abela Pharm

Naturoplex

840,00 RSD
Naturoplex je kombinacija biljaka sa jedinstvenim mehanizmom, prvi izbor za eliminaciju tegoba izazvanih urinarnim infekcijama. Doprinosi održavanju normalne funkcije i zdravlja urogenitalnog trakta i sprečavanju ponovnih infekcija.

Upotreba : Preporučena doza za decu stariju od 12 godina i odrasle: 3-4 puta dnevno popiti po 3 film tablete u toku 7-14 dana.

Slični proizvodi:

Naturoplex brusnica

Naturoplex brusnica

741,00 RSD
Utisept kapsule

Utisept kapsule

816,00 RSD
Utidry kapsule

Utidry kapsule

1.104,00 RSD
Urobitrat

Urobitrat

468,00 RSD

Sastav :
  • Suvi ekstrakta korena Rosae levigatae - 90 mg;
  • Suvi ekstrakt korena Melastomae normalis - 44,5 mg;
  • Suvi ekstrakt rizoma Smilacis chinae - 44,5 mg;
  • Suvi ekstrakt Lygodii japonici - 27,5 mg;
  • Suvi ekstrakt Centellae asiaticae-27,5 mg;

Naturoplex je potpuno jedinstven prirodni preparat, biljni ekstrakt 5 lekovitih biljaka sa dugom tradicijom. Naturoplex, zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji biljaka iz tradicionalne kineske medicine pomaže u ublažavanju simptoma hroničnih urinarnih infekcija, pomaže da se smanji njihova učestalost. Može se korisiti samostalno ili uz antibiotsku terapiju. Efikasan u terapiji infeckija koje izaziva E.coli. Naturoplex se preporučuje u održavanju normalne funkcije zdravlja urogenitalnog trakta i sprečavanju ponovnih infekcija.

Upotreba : Preporučena doza za decu stariju od 12 godina i odrasle: 3-4 puta dnevno popiti po 3 film tablete u toku 7-14 dana.


Abela Pharm d.o.o. je osnovana 2006. godine kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta. Usmereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namenjeni zdravlju cele porodice. Prioritet nam je da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom ABELA PHARM. Zbog toga postavljamo visoke standarde i konstantno unapređujemo naše resurse, znanja i veštine, a sve u cilju pronalaženja najkvalitetnijih rešenja za Vaše zdravlje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me