Naturoplex brusnica

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Abela Pharm

Naturoplex brusnica

741,00 RSD
Naturoplex brusnica je dodatak ishrani koji pomaže u održavanju normalne funkcije i zdravlja urinarnog trakta. Optimalna standardizovana koncentracija proantocijanidina iz celog ploda brusnice sa produženim dejstvom, sa preporučenom primenom i kod dece.

Upotreba : 1-2 kapsule dnevno (nije namenjen za trudnice i decu mlađu od 6 godina).

Slični proizvodi:

Naturoplex

Naturoplex

840,00 RSD
Utisept kapsule

Utisept kapsule

816,00 RSD
Utidry kapsule

Utidry kapsule

1.104,00 RSD
Urobitrat

Urobitrat

468,00 RSD

Sastav : Sprašeni plod brusnice standardizovan na min. 7,2% proantocijanidina- 250 mg;

Naturoplex® brusnica sadrži sprašeni plod brusnice standardizovan na 7,2% proantocijanidina koji sprečavaju zadržavanje bakterija u urinarnom traktu. Naturoplex® brusnica pomaže u održavanju normalne funkcije i zdravlja urinarnog trakta. Optimalna standardizovana koncentracija proantocijanidina iz celog ploda brusnice sa produženim dejstvom, sa preporučenom primenom i kod dece.

Upotreba : 1-2 kapsule dnevno (nije namenjen za trudnice i decu mlađu od 6 godina).

Abela Pharm d.o.o. je osnovana 2006. godine kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta. Usmereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namenjeni zdravlju cele porodice. Prioritet nam je da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom ABELA PHARM. Zbog toga postavljamo visoke standarde i konstantno unapređujemo naše resurse, znanja i veštine, a sve u cilju pronalaženja najkvalitetnijih rešenja za Vaše zdravlje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me