Nisita mast

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Nisita

Nisita mast

346,00 RSD
Nisita mast za nos služi za regeneraciju suve sluznice nosa, usled česte upotrebe kapi za nos kod prehlade ili alergije. Primenjuje se i kao pomoćna terapija kod zapušenog nosa, za čišćenje i vlaženje sluznice nosa, za lakše odstranjivanje osušenih naslaga (krasti) u nosu. Osigurava duži kontakt sa sluznicom i pruža zaštitu u dužem vremenskom periodu.

Upotreba : Nekoliko puta dnevno, kao i pre polaska na spavanje, staviti oko 1 cm masti u svaku nozdrvu.Kvantitativni i kvalitativni sastav: 100 g masti sadrži: 2,8 g natrijum-hlorida i 7,2 g natrijumhidrogenkarbonata.

Nisita mast za nos se primenjuje:
  • kao pomoćna terapija kod alergijskog rinitisa, regeneriše sluznicu nosa isušenu sprejevima sa nazalnim kortikosteroidima
  • za regeneraciju sluznice nosa usled česte upotrebe kapi ili sprejeva za nos kod prehlade (dekongestiva)
  • za ublažavanje simptoma alergijskog rinitisa, kao što je svrab sluznice nosa
Nisita mast regeneriše suvu i oštećenu sluznicu nosa. Osigurava duži kontakt sa sluznicom u odnosu na sprej i pruža zaštitu u dužem vremenskom periodu.

Mogu je koristiti odrasli, deca i odojčad.

Upotreba : Nekoliko puta dnevno, kao i pre polaska na spavanje, staviti oko 1 cm masti u svaku nozdrvu.
Vrh tube treba uvući u nozdrvu koliko je moguće, istisnuti malu količinu masti, a zatim blagim trljanjem spoljašnje površine nosa potpomognuti raspoređivanje masti po nosnoj šupljini.

Rok upotrebe i skladištenje: Pri većim temperaturama može doći do delimičnog razdvajanja, tako da pri korišćenju preparata iz tube prvo izađe malo ulja. Pri čuvanju na nižim temperaturama može doći do stezanja masti što otežava njeno istiskivanje iz tube.

Opis brenda u pripremi...

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me