Novalac 2 400g

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Medis Pharma

Novalac 2 400g

787,00 RSD
Univerzalna mlečna formula Novalac 2 je namenjena za ishranu odojčadi starije od 6 meseci do navršene prve godine života. Sadrži sve potrebne sastojke za rast i razvoj odojčeta (vitamine i minerale), dodate su omega-3 i omega-6 masne kiseline za optimalan razvoj vida i mozga odojčeta. Formula je obogaćena maltodekstrinima, koji obezbeđuju dužu sitost odojčeta.

Upotreba: Do vrha napunjena i do ruba poravnata priložena merica sadrži 4,3 g mlečne formule Novalac 2. Jednu mericu rastvoriti u 30 ml vode. Broj merica zavisi od telesne težine i uzrasta odojčeta. Mlečna formula uvek treba biti sveže pripremljena. Otvorenu mlečnu formulu iskoristiti u roku od 3 nedelje.

Slični proizvodi:

Novalac 3 400g

Novalac 3 400g

787,00 RSD
Novalac AC 400g

Novalac AC 400g

889,00 RSD
Novalac IT 400g

Novalac IT 400g

895,00 RSD

Namena: Preporučuje se odojčadi od 6.meseca pa do navršene prve godine života ukoliko nisu na dojenju ili su na delimičnom dojenju.

Dejstvo: Zadovoljava sve nutritivne potrebe deteta i obezbeđuju dužu sitost.

Sastav: U skladu je sa evropskim direktivama o dečijoj mlečnoj hrani, ne sadrži genetski modifikovane organizme (GMO), kao ni gluten.

Dodatni opis: Majčino mleko je najbolja hrana za odojčad. Mlečne formule se upotrebljavaju samo po savetu stručnjaka iz oblasti medicine, farmacije, ishrane ili druge stručne osobe koja je odgovorna za brigu o majci i detetu.

Preduzeće Medis već 20 godina plasira na tržište Srbije brojne kvalitetne, značajne i inovativne lekove, medicinska sredstva i dijetetske proizvode. Ovi medicinski proizvodi su posebni jer dolaze od svetski poznatih proizvođača i pripadaju poslednjoj generaciji iz svojih oblasti. Medis Pharma d.o.o. Beograd je jedinica u sklopu matične kuće Medis, koja pokriva srednju i istočnu Evropu.

Od osnivanja 1989. godine Medis je otvorio svoja preduzeća i predstavništva u Austriji, Bugarskoj, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Litvi (odakle pokriva i Estoniju i Latviju), u Mađarskoj, Severnoj Makedoniji, u Slovačkoj (odakle pokriva i Češku Republiku) i u Srbiji (odakle pokriva i Crnu Goru), a prisutan je i u Albaniji i u Portugalu.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me