Novalac 3 400g

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Medis Pharma

Novalac 3 400g

787,00 RSD
Univerzalna mlečna formula Novalac 3 je namenjena za ishranu male dece od navršene prve godine života. Sadrži sve potrebne sastojke za rast i razvoj male dece (vitamine i minerale), dodate su omega-3 i omega-6 masne kiseline za optimalan razvoj vida i mozga, gvožđe, kalcijum i vitamin D. Formula je obogaćena maltodekstrinima, koji obezbeđuju dužu sitost deteta.

Upotreba: Pomešati do vrha napunjenu mericu sa 30 ml flaširane vode. Broj merica zavisi od telesne težine i uzrasta deteta. Mlečna formula uvek treba biti sveže pripremljena. Otvorenu mlečnu formulu iskoristiti u roku od 3 nedelje.

Slični proizvodi:

Novalac 2 400g

Novalac 2 400g

787,00 RSD
Novalac AC 400g

Novalac AC 400g

889,00 RSD
Novalac IT 400g

Novalac IT 400g

895,00 RSD

Namena: Preporučuje se od navršene prve godine života kao deo mešovite ishrane.

Dejstvo: Zadovoljava sve nutritivne potrebe male dece i obezbeđuje dužu sitost.

Sastav: U skladu je sa evropskim direktivama o dečijoj mlečnoj hrani, ne sadrži genetski modifikovane organizme (GMO), kao ni gluten.

Dodatni opis: Majčino mleko je najbolja hrana za odojčad. Mlečne formule se upotrebljavaju samo po savetu stručnjaka iz oblasti medicine, farmacije, ishrane ili druge stručne osobe koja je odgovorna za brigu o majci i detetu.

Preduzeće Medis već 20 godina plasira na tržište Srbije brojne kvalitetne, značajne i inovativne lekove, medicinska sredstva i dijetetske proizvode. Ovi medicinski proizvodi su posebni jer dolaze od svetski poznatih proizvođača i pripadaju poslednjoj generaciji iz svojih oblasti. Medis Pharma d.o.o. Beograd je jedinica u sklopu matične kuće Medis, koja pokriva srednju i istočnu Evropu.

Od osnivanja 1989. godine Medis je otvorio svoja preduzeća i predstavništva u Austriji, Bugarskoj, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Litvi (odakle pokriva i Estoniju i Latviju), u Mađarskoj, Severnoj Makedoniji, u Slovačkoj (odakle pokriva i Češku Republiku) i u Srbiji (odakle pokriva i Crnu Goru), a prisutan je i u Albaniji i u Portugalu.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me