Novalac IT 400g

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Medis Pharma

Novalac IT 400g

895,00 RSD
Prilagođena formula Novalac IT je namenjena odojčadi od rođenja do godinu dana koja imaju problem sa zatvorom. Sadrži povećanu količinu laktoze i magnezijuma koji olakšavaju pražnjenje creva već nakon prve primene.

Upotreba: Pomešati do vrha napunjenu mericu sa 30 ml flaširane vode. Broj merica zavisi od telesne težine i uzrasta odojčeta. Mlečna formula uvek treba biti sveže pripremljena. Otvorenu mlečnu formulu iskoristiti u roku od 3 nedelje.

Slični proizvodi:

Novalac 2 400g

Novalac 2 400g

787,00 RSD
Novalac 3 400g

Novalac 3 400g

787,00 RSD
Novalac AC 400g

Novalac AC 400g

889,00 RSD

Namena: Protiv zatvora kod odojčadi.

Dejstvo: Sprečava zatvor kod odojčadi. Zadovoljava sve nutritivne potrebe odojčeta i obezbeđuju dužu sitost.

Sastav: U skladu je sa evropskim direktivama o dečijoj mlečnoj hrani, ne sadrži genetski modifikovane organizme (GMO), kao ni gluten.

Dodatni opis: Majčino mleko je najbolja hrana za odojčad. Mlečne formule se upotrebljavaju samo po savetu stručnjaka iz oblasti medicine, farmacije, ishrane ili druge stručne osobe koja je odgovorna za brigu o majci i detetu.

Preduzeće Medis već 20 godina plasira na tržište Srbije brojne kvalitetne, značajne i inovativne lekove, medicinska sredstva i dijetetske proizvode. Ovi medicinski proizvodi su posebni jer dolaze od svetski poznatih proizvođača i pripadaju poslednjoj generaciji iz svojih oblasti. Medis Pharma d.o.o. Beograd je jedinica u sklopu matične kuće Medis, koja pokriva srednju i istočnu Evropu.

Od osnivanja 1989. godine Medis je otvorio svoja preduzeća i predstavništva u Austriji, Bugarskoj, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Litvi (odakle pokriva i Estoniju i Latviju), u Mađarskoj, Severnoj Makedoniji, u Slovačkoj (odakle pokriva i Češku Republiku) i u Srbiji (odakle pokriva i Crnu Goru), a prisutan je i u Albaniji i u Portugalu.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me