Novalac Prenatal kapsule

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Medis Pharma

Novalac Prenatal kapsule

1.605,00 RSD
Novalac prenatalne kapsule su namenjene za zdrav razvoj deteta u toku planiranja trudnoće, u trudnoći i za vreme dojenja. Prednosti Novalac prenatalnih kapsula: najnovija generacija folne kiseline kiseline Quatrefolic osigurava najveću biološku raspoloživost 95%, gvožđe u obliku Lipofera ne izaziva mučnine, niti metalan osećaj u ustima i DHA za pravilan razvoj vida i mozga novorođenčeta. Sve u jednoj kapsuli.

Upotreba: 1 kapsula dnevno.

Slični proizvodi:


Namena: Za planiranje trudnoće, u trudnoći i u toku dojenja.

Dejstvo:Osigurava pravilnu pripremu žene za trudnoću, pravilan rast i razvoj ploda i nadokađuje potrebne vitamine i minerale u toku dojenja.

Sastav: Folati - 600µg; (Folna kiselina-300μg; 6S)-5-metiltetrahidrofolni glukozaminat, što odgovara 556μg) DHA (dokozaheksaenska kiselina) - 200mg; Gvožđe - 14mg; Magnezijum - 56mg; Tiamin - 1,4mg; Riboflavin - 1,4mg; Niacin - 18mg; Pantotenska kiselina - 6mg; Vitamin B6 - 1,9mg; Biotin - 30μg; Vitamin B12 - 2,6μg; Vitamin C - 40mg; Vitamin D3 - 10μg; Vitamin E - 15mg; Cink - 11mg; Jod - 150μg; Selen - 50μg.

Preduzeće Medis već 20 godina plasira na tržište Srbije brojne kvalitetne, značajne i inovativne lekove, medicinska sredstva i dijetetske proizvode. Ovi medicinski proizvodi su posebni jer dolaze od svetski poznatih proizvođača i pripadaju poslednjoj generaciji iz svojih oblasti. Medis Pharma d.o.o. Beograd je jedinica u sklopu matične kuće Medis, koja pokriva srednju i istočnu Evropu.

Od osnivanja 1989. godine Medis je otvorio svoja preduzeća i predstavništva u Austriji, Bugarskoj, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Litvi (odakle pokriva i Estoniju i Latviju), u Mađarskoj, Severnoj Makedoniji, u Slovačkoj (odakle pokriva i Češku Republiku) i u Srbiji (odakle pokriva i Crnu Goru), a prisutan je i u Albaniji i u Portugalu.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me