Nuronorm tablete

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

ADOC

Nuronorm tablete

1.638,00 RSD
Nuronorm je inovativni dodatak ishrani koji sadrži alfa lipoinsku kiselinu, Zn, L-karnozin i kompleks vitamina B grupe. Zbog različite farmakokinetike sastojaka tableta nuronorm-a je proizvedena po jedinstvenoj tehnologiji dvoslojne tablete sa brzim i modifikovanim oslobadjanjem. Time su omogućeni najbolja bioraspoloživost svih aktivnih komponenata i duže održavanje terapijske koncentracije alfa lipoinske kiseline. Nuronorm deluje antioksidativno, antiinflamatorno, metabolički, analgetski, i ispoljava direktno dejstvo na periferni nerv i mikrocirkulaciju. Potvrdjeno u kliničkim studijama.

Upotreba : Preporučena doza je jedna tableta dnevno pre jela.

Tagovi: imunitet
 • Kategorija: Dijabetes
 • Proizvođač: ADOC
 • Pakovanje: 20 tableta
 • Broj pregleda: 20467
 • Šifra: 206078

Slični proizvodi:


Nuronorm je inovativan dodatak ishrani koji sadrži alfa lipoinsku kiselinu, Zn, L-karnozin i kompleks vitamina B grupe.

Alfa lipoinska kiselina se zahvaljujući svojoj hemijskoj strukturi dobro distribuira i u vodenoj sredini i u masnom tkivu i tako štiti ćelije čitavog organizma od štetnih uticaja slobodnih radikala.
U organizmu ima višestruku ulogu:

 • neutrališe slobodne radikale i tako sprečava oštećenje ćelije;
 • učestvuje u obnavljanju drugih antioksidanasa kao što su vitamini C i E i koenzima Q10, kada je njihov kapacitet tokom odvijanja fizioloških procesa iscrpljen;
 • povećava sintezu glutationa, koji je neophodan za eliminaciju štetnih materija iz organizma.

Smatra se da alfa lipoinska kiselina sprečava ili usporava mnoge inflamatorne, degenerativne i metaboličke procese u organizmu i da deluje analgetski.

Cink u organizmu doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sistema, zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, smanjuje rezistenciju na insulin i neophodan je element za izgradnju proteina.

L-Karnozin pomaže normalnom funkcionisanju ćelija i pokazuje sposobnost da podmlađuje ćelije koje se nalaze u procesu starenja i time im može povratiti normalnu funkciju tj produžiti im život.

Preporučuje se kao dodatak u tretmanu svih neuropatija, neuropatskog bola i ostalih poremećaja koji nastaju kao posledica oksidativnog stresa: poremećaji zbog komplikacija dijabetesa, lezije u procesu starenja i druga patološka stanja.


Opis brenda u pripremi...

  Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

  Prijavi me