Oral-B poklon pakovanje D100 električna četkica za odrasle i Star Wars za decu

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Oral-B

Oral-B poklon pakovanje D100 električna četkica za odrasle i Star Wars za decu

5.190,00 RSD
Pakovanje sa četkicom za odrasle i četkicom za decu.

 • Oral-B Vitality električna četkica za odrasle nudi klinički dokazano superiorno pranje zuba u odnosu na običnu manuelnu četkicu.
 • Oral B Star Wars četkica - jedinstveno dizajnirana električna četkica za zube idealna za decu.

Upotreba: Četkica za odrasle: Pokvasite glavu četkice i dodajte pastu, postavite je u usta i aktivirajte. Upravljajte glavom četkice za zube veoma polako od jednog zuba do drugog, zadržavajući se na istom mestu nekoliko sekundi. Perite desni zajedno uz zube, prvo spoljašnje, onda unutrašnje i na kraju površine za žvakanje.

Četkica za decu: Pokvasite glavu četkice i dodajte pastu, postavite je detetu u usta i aktivirajte. Upravljajte glavom četkice za zube veoma polako od jednog zuba do drugog, zadržavajući se na istom mestu nekoliko sekundi. Perite prvo spoljašnje, onda unutrašnje i na kraju površine za žvakanje.Slični proizvodi:

Ozosept sprej 30ml

Ozosept sprej 30ml

341,00 RSD
Ozosept sprej 100ml

Ozosept sprej 100ml

507,00 RSD
Ozosept gel

Ozosept gel

376,00 RSD

Oral-B Vitality električna četkica za odrasle nudi klinički dokazano superiorno pranje zuba u odnosu na običnu manuelnu četkicu.

 • Tajmer na dršci vam pomaže da perete zube 2 minuta koliko stomatolozi preporučuju. Vibrira na svakih 30 sekundi, da vas obavesti da treba da predjete da perete sledeći deo vilice.
 • Ugrađen indikator pritiska.
 • Uklanja više plaka u odnosu na običnu manuelnu četkicu.

Oral B Star Wars četkica - jedinstveno dizajnirana električna četkica za zube idealna za decu.

 • Manja glave električne četkice i posebna mekana vlakna omogućuju veoma nežno pranje zuba, posebno prilagođeno malim dečijim zubima i ustima. Ugrađen tajmer vibrira na 30sec.
 • Ugrađen indikator pritiska promeni zvuk i uspori rad pružajuči obavestenje da je pritisak na glavu četkice jak.
 • Dva režima čišćenja: Dnevno pranje i Sensitive.
 • Oral-B Stages Kids električna četkica za zube sa Disney Star Wars likovima je svojim dizajnom u potpunosti prilagođena deci, a Disney likovi na glavi električne četkice će ih oduševiti!
 • Oral-B dečije električne četkice su odličan način da vaše dete kroz zabavu naučite da zube peru ispravno i da od malih nogu steknu dobre navike oralne higijene.

Preuzmite besplatnu aplikaciju - Disney Magic timer by Oral-B (na App store ili google play) uz koju 90% dece* zube pere duže od 2 minuta.
*na osnovu rezultata istraživanja iz 2014. godine sprovedenoj na 52 deteta uzrasta 4-14 godina.

Pakovanje: 1 drška električne četkice za odrasle sa Cross Action zamenskom glavom električne četkice i bazom sa punjačem i 1 dečija električna četkica sa dečijom zamenskom glavom, bazom sa punjačem i 4 nalepnice sa Disney Star Wars likovima.

Opis brenda u pripremi...

  Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

  Prijavi me