Pino Društvena igra Dum Dum Dum

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Pino

Pino Društvena igra Dum Dum Dum

2.933,00 RSD
Igrajte Dum Dum Dum – društvenu igru koja je proglašena za najbolju igračku 2018. godine!

Autorska igra Uroša Petrovića – DUM DUM DUM nastala u saradnji sa Pino Toys brendom, donosi zabavu i usmerena je ka motoričkim vežbama prstiju obe šake.
Akcenat igre je podsticanje razvoja i usavršavanje fine motorike kod dece, koja će razmrdavajući svoje prste – razmrdati i vijuge.


Osnovni delovi igre su:

  • čvrsta kartonska kutija (podloga za igru);
  • dve table sa četiri različite igre;
  • 9 tokena - figurica za igre;
  • grafomotoričke kocke – set 2 kom;
  • plastični ram (martinela).

U kvalitetnoj, čvrstoj kutiji nalaze se 4 igre: fudbal, košarka, bilijar i svemirski dueli.
Princip igara: kockice određuju ruku (leva ili desna) i prst (svi ostim palca) kojim se tokeni trebaju pikati-ubaciti u određna mesta da bi se postigao pogodak. Detaljna pravila o svakoj igri pojedinačno nalaze se u Uputstvu za igru koja je deo sadržaja kutije.

Pino društvenu igru Dum Dum Dum mogu igrati deca od četiri godine i starija, kao i odrasli, ali i igrači različitog međusobnog uzrasta.

Zbog principa igre i njenog značaja za razvoj fine motorike, kao i zbog kvaliteta same igračke, društvena igra Dum Dum Dum proglašena je za najbolju igračku 2018. godine i nosi priznanje „Dobra igračka“. Važnost razmrdavanja svih dečijih prstića obe šake, od izuzetnog je značaja u vreme modernih tehnologija koje otuđuju decu od ovog vida aktivnosti.
Nakon nagrade „Dobra igračka“ za set društvenih igara Martina zagonetna kutija, Uroš Petrović je još jednom osvojio ovo prestižno priznanje za igru Dum Dum Dum čije igre nose u sebi visoke ciljeve usmerene ka misaonim razvojnim procesima, važnim za celokupni razvoj mališana.

Sirovinski sastav: drvo, boje, karton, plastika

Proizvođač i uvoznik: JAMAX M d.o.o., Čačak
Zemlja proizvodnje: Kina
Rok upotrebe: neograničen
PREPORUČEN UZRAST: 4+

Opis brenda u pripremi...

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me