Pino NTC „Ne ljuti se, čoveče“

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Pino

Pino NTC „Ne ljuti se, čoveče“

2.793,00 RSD
„Ne ljuti se, čoveče“ je društvena igra koja kod dece podstiče razvoj logičkog i matematičkog razmišljanja, predviđanja i zaključivanja.

Poštujući pravila igre, deca uče da kontrolišu svoja osećanja, da budu strpljiva i istrajna i da se socijalizuju.
Dodatna vrednost Pino – NTC igre Ne ljuti se, čoveče je što dete kroz igru uči nove simbole i stiče osnovna znanja o državama i njihovim obeležjima.


Igranje društvenih igara pomaže razvoj moralnosti, prihvatanje društvenih pravila života, uočavanje i razumevanje odnosa među ljudima, saradnju i takmičenje.
U društvenoj igri ne dominira motorička spremnost. Ona traži drugačije kvalitete. Zato u njoj ravnopravno mogu da učestvuju i da pobeđuju i povučena i stidljiva deca, deca koja ne žele da budu u centru pažnje ili deca koja nisu motorički spretna.
Dodatna vrednost Pino - NTC igre "Ne ljuti se, čoveče" je što dete kroz igru uči nove simbole i stiče osnovna znanja o državama i njihovim obeležjima.

Preporuka za roditelje je da uvedu i nova pravila pomeranja figurica, tako što se figurice jedan dan pomeraju hvatanjem palcem i kažiprstom, sledeći dan palcem i srednjim prstom i tako redom do malog prsta. Na ovaj način se razvija fina motorika, značajna za razvoj ukupnih mentalnih sposobnosti deteta, jer prsti formiraju veliki broj sinapsi u mozgu.

Sirovinski sastav: drvo, boje, papir, metal, lepak

Proizvođač i uvoznik: JAMAX M d.o.o., Čačak
Zemlja proizvodnje: Kina
Rok upotrebe: neograničen
PREPORUČEN UZRAST: 5+

Opis brenda u pripremi...

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me