Pino Računaljka

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Pino

Pino Računaljka

1.323,00 RSD
Najbolji način za učenje brojeva i prvih računskih operacija - vizuelno i taktilno učenje uz Pino Računaljku!

 • razvoj fine motorike
 • učenje boja
 • učenje brojeva
 • učenje brojevnog niza
 • učenje prvih računskih operacija
 • dugotrajnost
 • kvalitetno drvo, sigurne ivice
 • netoksične boje na bazi vode


Didaktičko sredstvo za učenje brojeva koje je čovek koristio i u davnoj prošlosti – samo potvrđuje svoj kvalitet i ulogu i u novom, modernom dobu.
Uz pravilno korišćenje, dete će uz Pino računaljku brzo i lako naučiti brojeve, brojevni niz, odnose među brojevima, kao i osnovne računske operacije u prvoj stotini.

Pino Računaljka je najbolji način za učenje brojeva kod male dece zbog toga što deca mogu da vide broj u celoj njegovoj strukturi, te samim tim mogu lakše da shvate njegovu osnovu i odnose sa drugim brojevima, te da s njim vrše određene računske operacije.
Taktilni deo – dodirivanje perlica, jeste manipulacija jedinicama svakog broja; ona čini dete sigurnim, aktivnim i glavnim pokretačem brojanja i računanja.
Za đake prvake, Pino Računaljka je odlično sredstvo za računske operacije sabiranja i oduzimanja do 100, kao odlično učenje putem slike – vizuelno – kada dete može jasno da vidi koliko jedinica ima određeni broj, a ne da celokupan proces uči napamet, po ciframa.
Preporučujemo da vašem detetu pokažete osnovni način odnosa perlica Pino Računaljke i pojma brojeva i ono će lako usvojiti i nadograditi svoje znanje. Osmislite niz različitih matematičkih zadataka u prvoj stotini i pomozite detetu da ih predstavi. Ponavljajte i usložnjavajte zadatke kad god imate priliku za to i kada dete želi da uči na ovaj način.

Želimo vam srećno Pino brojanje i računanje!

Sirovinski sastav: drvo, boje, lepak, metal

Proizvođač i uvoznik: JAMAX M d.o.o., Čačak
Zemlja proizvodnje: Kina
Rok upotrebe: neograničen
PREPORUČEN UZRAST: 3+


Opis brenda u pripremi...

  Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

  Prijavi me