Max Medica Pro Nerv

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

MaxMedica

Max Medica Pro Nerv

519,00 RSD
Pro Nerv je prirodni proizvod za umirenje, formulisan na bazi biljnih ekstrakata matičnjaka, valerijane i gloga. Preporučuje se njegova primena za ublažavanje stresa, napetosti, nervoze i razdražljivosti, kod problema sa koncentracijom i pamćenjem, u situacijama pojačane mentalne aktivnosti, za poboljšanja raspoloženja, kod nesanice i nemirnog, isprekidanog sna. Povoljno deluje na krvni pritisak, poboljšanje cirkulacije i opuštanje mišića.

Upotreba :
Za ublažavanje stresa preporučuje se uzimanje 1 kapsule, 2 puta dnevno.
Za postizanje kvalitetnog sna preporučuje se uzimanje 2 kapsule, 30-60 minuta pre odlaska na spavanje.

Slični proizvodi:


Sastav : Suvi ekstrakt lista matičnjaka (Melissa officinalis) standardizovan na 5% flavonoida 50 mg, suvi ekstrakt korena valerijane (Valeriana officinalis) standardizovan na 0,8% valerijanske kiseline 40 mg, suvi ekstrakt ploda gloga (Crataegus pinnatifida) standardizovan na 3% flavonoida 40 mg.

Pro Nerv je prirodno rešenje za smirenje. Sadrži biljne ekstrakte matičnjaka, valerijane i gloga, koji sinergističkim efektom doprinose smanjenju napetosti, stresa, nervoze, povoljno utiču na poboljšanje raspoloženja i koncentracije, omogućavaju lakše nastupanje sna koji nije isprekidan i duže traje.

  • Matičnjak doprinosi ublažavanju nervne napetosti, pomaže kod nervoze i nesanice, može ublažiti glavobolju koja je posledica psihičkog premora. Istovremeno, matičnjak potencira dejstvo valerijane.
  • Valerijana ispoljava sedativno i spazmolitički dejstvo. Ona opušta nervni sistem i mišiće, i tako omogućava lakše nastupanje sna. Smatra se da valerijana deluje slično sintetskim sedativima, ali za razliku od njih, ne dovodi do navikavanja i zavisnosti. Pored blagotvornog delovanja na nervni sistem, valerijana se preporučuje i kod osoba sa kardiovaskularnim tegobama, naročito onih koji pate od angine pektoris.
  • Glog doprinosi normalnoj funkciji kardiovaskularnog sistema i povoljno deluje na regulaciju krvnog pritiska. Osim kod srčanih tegoba, pomaže i kod narušene funkcije nervnog sistema. Glog ispoljava pozitivan efekat kod umora, nedostatka energije, nesanice, anksioznosti, teškog disanja, vrtoglavica, lupanja srca, šuma u ušima, malokrvnosti.

Upotreba :
  • Za ublažavanje stresa preporučuje se uzimanje 1 kapsule, 2 puta dnevno.
  • Za postizanje kvalitetnog sna preporučuje se uzimanje 2 kapsule, 30-60 minuta pre odlaska na spavanje.

Opis brenda u pripremi...

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me