Prolife kapsule

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

JGL

Prolife kapsule

856,00 RSD
Prolife je dodatak ishrani sa živom bakterijskom kulturom Lactobacillus sporogenes (Bacillus coagulans), i vitaminima B grupe. Vitamini B6 i B12 doprinose normalnoj funkciji imunog sistema.

Upotreba: Preporučeno je popiti cele kapsule, ali moguće ih je i otvoriti, a njihov sadržaj pomešati sa tečnošcu (voda, mleko) sobne temperature.


  • Kategorija: Diareja
  • Proizvođač: JGL
  • Pakovanje: 20 kapsula
  • Broj pregleda: 454
  • Šifra: 004453

Slični proizvodi:


Sastav: Vitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid), Vitamin B2 (riboflavin), Vitamin B1 (tiamin-hidrohlorid), Vitamin B12 (cijanokobalamin), Lactobacillus sporogenes (Bacillus coagulans) žive ćelije u količini od 6 x 108 CFU, Glukooligosaharidi.

Način čuvanja: Na suvom mestu, pri temperaturi do 25°C"

JGL je kompanija osnovana 1991. godine kao prvo potpuno privatno farmaceutsko deoničarsko društvo u Hrvatskoj. Predstavništvo u Srbiji je otvoreno 2001. godine. Poslovni fokus je stavljen na proizvodnju dijetetskih suplemenata, ali asortiman proizvoda uključuje i proizvodnju generičkih lekova. Kao kompanija imamo jasne i visoke ciljeve i standarde kvaliteta i proizvodnje. Mi unapređujemo kvalitet života kroz brigu o vašem zdravlju.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me