PropoMucil 600 organski med

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Abela Pharm

PropoMucil 600 organski med

312,00 RSD
PropoMucil sa dodatkom organskog meda koji je prva preporuka kod kašlja (NICE). Deluje antimikrobno i razlaže sekret kod osoba sa problemima disajnih puteva praćenih stvaranjem šlajma.

Upotreba : Odrasli i deca starija od 14 godina 1 kesica praška, rastvorenog u vodi.

Slični proizvodi:


Sastav :
  • N-acetilcistein (600 mg);
  • Propolis standardizovan na 12% ukupnih polifenola (80mg);

PropoMucil sa dodatkom organskog meda koji je prva preporuka kod kašlja (NICE). PropoMucil sa dodatkom organskog meda je prirodni inovativni proizvod koji olakšava iskašljavanje, eliminiše viruse, bakterije i gljivice. Snaga organskog meda, propolisa i NAC-a. Propolis kao prirodni antimikrobik, dodatno smiruje iritaciju sluznice. N-acetilcistein kao mukolitik, smanjuje viskoznost mukoznog sekreta, razlaže i olakšava izbacivanje šlajma. Organski med kao prva preporuka u terapiji akutnog kašlja kod većine pacijenata, bez antibiotika. Namenjen kod pacijenata sa problemima disajnih puteva praćenih stvaranjem šlajma.

Upotreba : Odrasli i deca starija od 14 godina 1 kesica praška, rastvorenog u vodi.

Abela Pharm d.o.o. je osnovana 2006. godine kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta. Usmereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namenjeni zdravlju cele porodice. Prioritet nam je da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom ABELA PHARM. Zbog toga postavljamo visoke standarde i konstantno unapređujemo naše resurse, znanja i veštine, a sve u cilju pronalaženja najkvalitetnijih rešenja za Vaše zdravlje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me