PropoMucil junior sprej za grlo

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Abela Pharm

PropoMucil junior sprej za grlo

396,00 RSD
PropoMucil sprej za grlo na bazi propolisa (antimikrobik) i N-acetilcisteina, pomaže kod upale i bola u grlu, kod afti, kod promuklosti, doprinosi jačanju odbrambene moći sluzokože usta i grla. Dvostruka zaštita od infekcije!

Upotreba : Deca od 3 do 12 godina po 2 raspršivanja 5-6 puta dnevno na bolno mesto.


Sastav : N-acetilcistein, propolis standarizovan na 12% ukupnih polifenola

PropoMucil sprej za grlo na bazi propolisa (antimikrobik) i N-acetilcisteina pomaže kod upale i bola u grlu, kod afti, kod promuklosti, doprinosi jačanju odbrambene moći sluzokože usta i grla. Dvostruka zaštita od infekcija! Klinički dokazano smanjuje bol i upalu i ubrzava oporavak grla. Oblaže, pokriva i štiti sluznicu grla. Ublažava bol i upalna stanja grla, ciljano smanjuje otok, ubrzava zarastanje i oporavak promena u usnoj duplj. Jedna bočica sadrži 150 doza.

Upotreba : Deca od 3 do 12 godina po 2 raspršivanja 5-6 puta dnevno na bolno mesto.


Abela Pharm d.o.o. je osnovana 2006. godine kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta. Usmereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namenjeni zdravlju cele porodice. Prioritet nam je da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom ABELA PHARM. Zbog toga postavljamo visoke standarde i konstantno unapređujemo naše resurse, znanja i veštine, a sve u cilju pronalaženja najkvalitetnijih rešenja za Vaše zdravlje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me