Propomucil kesice 200

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Abela Pharm

Propomucil kesice 200

300,00 RSD
PropoMucil je jedinstvena kombinacija standardizovanog ekstrakta propolisa koji deluje antimikrobno i N-acetilcisteina, koji brzo i direktno razlaže sekret u disajnim putevima. Olakšava disanje i smanjuje zapušenost u plućima.

Upotreba :
Deca od 6 do 14 godina 1-2 puta dnevno po 1 kesicu praška, rastvorenog u vodi.
Odrasli i deca starija od 14 godina 2-3 puta dnevno po 1 kesicu praška, rastvorenog u vodi.

Slični proizvodi:


Sastav :
  • N-acetilcistein ( 200 mg);
  • Propolis standardizovan na 12% ukupnih polifenola ( 80 mg);

PropoMucil je jedinstvena kombinacija dva inovativna sastojka standardizovanog ekstrakta propolisa i N-acetilcisteina koji brzo i direktno razlaže sekret u disajnim putevima! Olakšava disanje i smanjuje zapušenost u grudima. Sprečava širenje bakterijskih, virusnih i gljivičnih infekcija. Pomaže u jačanju imuniteta! Propolis je prirodni antimikrobik koji dodatno smiruje iritirane sluznice. Propolis uništava viruse, bakterije i gljivice. N-acetilcistein je efikasan u tretmanu simptoma oboljenja disajnih puteva praćenih stvaranjem šlajma. N-acetilcistein je antioksidans i snažan mukolitik koji smanjuje viskoznost mukoznog sekreta, razlaže i olakšava izbacivanje šlajma.

Upotreba :
Deca od 6 do 14 godina 1-2 puta dnevno po 1 kesicu praška, rastvorenog u vodi.
Odrasli i deca starija od 14 godina 2-3 puta dnevno po 1 kesicu praška, rastvorenog u vodi.

Abela Pharm d.o.o. je osnovana 2006. godine kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta. Usmereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namenjeni zdravlju cele porodice. Prioritet nam je da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom ABELA PHARM. Zbog toga postavljamo visoke standarde i konstantno unapređujemo naše resurse, znanja i veštine, a sve u cilju pronalaženja najkvalitetnijih rešenja za Vaše zdravlje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me