PropoMucil Physio hypertonic

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Abela Pharm

PropoMucil Physio hypertonic

630,00 RSD
PropoMucil PHYSIO hipertonic fiziološki rastvor sadrži propolis, N-acetilcistein, etarska ulja eukaliptusa i nane. Poboljšava prohodnost nosa i ublažava tegobe gornjih disajnih puteva. Za ublažavanje simptoma sinuzitisa, alergijskog rinitisa i prehlade.

Upotreba : Potrebno je naprskati u nosnu šupljinu više puta u toku dana, po potrebi.


Sastav : Etarsko ulje eukaliptusa, etarsko ulje nane, smeša sa 20% ekstrakta propolisa standardizovanog na 12% ukupnih polifenola, N-acetilsicteina;

Hipertonični PropoMucil Physio hypertonic fiziološki rastvor namenjen je ispiranju nosne sluzokože i nosne šupljine. Smanjuje otečenost i olakšava disanje. Zahvaljujući sadržaju etarskih ulja, koja se tradicionalno koriste i preporučuju u prevenciji i terapiji infekcija gornji disajnih puteva, PropoMucil Physio hypertonic se preporučuje odraslima i deci od 3. godine za svakodnevnu upotrebu. Propopolis i N-acetilcistein svojim antimikrobnim, odnosno mukolitičkim dejstvom dodatno olakšavaju prohodnost gornjih disajnih puteva.

Upotreba : Potrebno je naprskati u nosnu šupljinu više puta u toku dana, po potrebi.

Abela Pharm d.o.o. je osnovana 2006. godine kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta. Usmereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namenjeni zdravlju cele porodice. Prioritet nam je da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom ABELA PHARM. Zbog toga postavljamo visoke standarde i konstantno unapređujemo naše resurse, znanja i veštine, a sve u cilju pronalaženja najkvalitetnijih rešenja za Vaše zdravlje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me