PropoMucil Physio isotonic

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Abela Pharm

PropoMucil Physio isotonic

629,00 RSD
PropoMucil Physio isotonic fiziološki rastvor sadrži propolis, N-acetilcistein, etarska ulja eukaliptusa i nane. Za održavanje toalete i zdravlja nosa, za suvu i upaljenu sluznicu nosa.

Upotreba : Potrebno je naprskati u nosnu šupljinu više puta u toku dana, po potrebi.


Sastav : Etarsko ulje eukaliptusa, etarsko ulje nane, smeša sa 20% ekstrakta propolisa standardizovanog na 12% ukupnih polifenola, N-acetilsicteina;

Izotonični PropoMucil Physio isotonic fiziološki rastvor namenjen je ispiranju nosne sluzokože i nosne šupljine. Zahvaljujući sadržaju etarskih ulja preporučuje se u prevenciji i terapiji infekcija gornjih disajnih puteva. Propopolis i N-acetilcistein svojim antimikrobnim, odnosno mukolitičkim dejstvom dodatno olakšavaju prohodnost gornjih disajnih puteva. PropoMucil Physio isotonic fiziološki rastvor pomaže u eliminaciji virusa, poboljšava prohodnost nosa i ublažava tegobe gornjih disajnih puteva, regeneriše i vlaži sluzokožu nosa. Namenjen je da odrasle i decu starije od 3 godine za svakodnevnu upotrebu.

Upotreba : Potrebno je naprskati u nosnu šupljinu više puta u toku dana, po potrebi.

Abela Pharm d.o.o. je osnovana 2006. godine kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta. Usmereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namenjeni zdravlju cele porodice. Prioritet nam je da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom ABELA PHARM. Zbog toga postavljamo visoke standarde i konstantno unapređujemo naše resurse, znanja i veštine, a sve u cilju pronalaženja najkvalitetnijih rešenja za Vaše zdravlje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me