PropoMucil Pretprehlada

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Abela Pharm

PropoMucil Pretprehlada

408,00 RSD
PropoMucil PretPrehlada sadrži đumbir, cink, vitamin C, propolis i organski med. Kombinacija prirodnih sastojaka koji doprinose jačanju odbrane organizma (imuniteta) i pomažu sprečavanju prehlade i infekcija.

Upotreba : Odrasli i deca starija od 6 godina 2 kesica dnevno.


Sastav :
  • Suvi ekstrakt ploda acerole, standardizovan na 25% vitamina C - 320mg (Sadržaj vitamina C 80mg);
  • Suvi ektrakt đumbira standardizovan na min. 5% gingerola-130 mg;
  • Med - 150 mg;
  • Smeša sa 20% suvog ekstrakta propolisa standardizovanog na 12 % ukupnih polifenola i sa 20% N acetilcisteina-100mg;
  • Cink-7,5 mg;

PropoMucil PretPrehlada prašak za pripremu napitka na bazi ekstrakata acerole (prirodnog vitamina C), đumbira i propolisa standarizovan na 12% ukupnih polifenola, sa medom, N-acetilcisteinom i cinkom. Ukus limete, limuna i nane. Uzima se na prvi znak prehlade, gripa, za jačanje odbrane organizma (imuniteta), pomaže u sprečavanju prehlade i infekcije. Đumbir doprinosi prirodnoj odbrani organzima, održavanju zdravlja disajnih puteva, normalne sekrecije u respiratornom sistemu, prirodnom procesu disanja, podizanju imuniteta i ima antioksidativno delovanje. N-acetilcistein efikasan u tretmanu simptoma oboljenja disajnih puteva praćenih stvaranjem šlajma. N-acetilcistein je antioksidans i kao snažan mukolitik smanjuje viskoznost mukoznog sekreta, razlaže i olakšava izbacivanje šlajma. Organski med doprinosi eliminaciji virusa I bakterija, deluje umirujuće na kašalj, ima antioksidativno delovanje. Prirodni vitamin C i cink doprinose normalnoj funkciji imunskog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Upotreba : Odrasli i deca starija od 6 godina 2 kesica dnevno.Abela Pharm d.o.o. je osnovana 2006. godine kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta. Usmereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namenjeni zdravlju cele porodice. Prioritet nam je da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom ABELA PHARM. Zbog toga postavljamo visoke standarde i konstantno unapređujemo naše resurse, znanja i veštine, a sve u cilju pronalaženja najkvalitetnijih rešenja za Vaše zdravlje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me