PropoMucil sirup za decu

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Abela Pharm

PropoMucil sirup za decu

456,00 RSD
PropoMucil sa medom za decu pored propolisa i NAC-a, sadrži med, tečni ekstrakt korena belog sleza i ploda šipurka koji udruženo pomažu u izbacivanju sekreta iz disajnih puteva i pojačavanju imuniteta deteta.

Upotreba :
Deca od 3. do 6. godine 2-3 x po 12 ml rastvora za oralnu upotrebu dnevno.
Deca od 6. do 12. godine 3-4 x po 12 ml sirupa dnevno.


Sastav :
  • Smeša sa 20% ekstrakta propolis;a standardizovanog na 12% ukupnih polifenola i 20% N-acetilsicteina;
  • Tečni ekstrakt korena belog sleza;
  • Tečni ekstrakt ploda šipurka; Med;
  • Ukus pomorandže;

PropoMucil sa medom za decu pomaže u izbacivanju sekreta iz disajnih puteva i pojačavanju imuniteta deteta. Prečišćen propolis kao prirodni antimikrobik smiruje iritirane sluznice. N-acetilcistein kao snažan mukolitik, kida veze u gustom sekretu, pretvara u ređi sekret, koji se lakše se izbacuje. Koren belog sleza deluje kao antitusik. Plod šipurka ima antiupalno delovanje. Med kao prvi izbor u terapiji kod akutnog kašlja. Ukus pomorandže.

Upotreba :
Deca od 3. do 6. godine 2-3 x po 12 ml rastvora za oralnu upotrebu dnevno.
Deca od 6. do 12. godine 3-4 x po 12 ml sirupa dnevno.

Abela Pharm d.o.o. je osnovana 2006. godine kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta. Usmereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namenjeni zdravlju cele porodice. Prioritet nam je da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom ABELA PHARM. Zbog toga postavljamo visoke standarde i konstantno unapređujemo naše resurse, znanja i veštine, a sve u cilju pronalaženja najkvalitetnijih rešenja za Vaše zdravlje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me