PropoMucil sirup za odrasle

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Abela Pharm

PropoMucil sirup za odrasle

456,00 RSD
PropoMucil sa medom za odrasle pored propolisa i NAC-a, sadrži med, tečni ekstrakt korena belog sleza, korena jagorčevine i lista nane koji zajednički pomažu u izbacivanju sekreta iz disajnih puteva i pojačavanju imuniteta.

Upotreba : Odrasli i deca od 12 godina 3-4 puta dnevno po 12 ml.

Slični proizvodi:


Sastav :
  • Smeša sa 20% ekstrakta propolisa standardizovanog na 12% ukupnih polifenola i 20% N-acetilsicteina;
  • Tečni ekstrakt korena belog sleza;
  • Tečni ekstrakt korena jagorčevine;
  • Tečni ekstrakt lista nane;
  • Med;
  • Ukus pomorandže;

PropoMucil sa medom pomaže u izbacivanju sekreta iz disajnih puteva i pojačavanju imuniteta.
Prečišćen standardizovan propolis kao prirodni antimikrobik koji uz to smiruje iritirane sluznice. N-acetilcistein kao snažan mukolitik, kida veze u gustom sekretu, i pretvara ga u ređi sekret, koji je mobilan i lakše se izbacuje. Ekstrakt korena belog sleza deluje kao antitusik, ekstrakt jagorčevine pomaže u iskašljavanju sekreta. Med, prema najnovijim smernicama, kao prvi izbor u terapiji kod akutnog kašlja kod većine pacijenata, bez antibiotika. Ukus pomorandže.

Upotreba : Odrasli i deca od 12 godina 3-4 puta dnevno po 12 ml.

Abela Pharm d.o.o. je osnovana 2006. godine kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta. Usmereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namenjeni zdravlju cele porodice. Prioritet nam je da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom ABELA PHARM. Zbog toga postavljamo visoke standarde i konstantno unapređujemo naše resurse, znanja i veštine, a sve u cilju pronalaženja najkvalitetnijih rešenja za Vaše zdravlje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me