PropoMucil sprej za nos

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Abela Pharm

PropoMucil sprej za nos

360,00 RSD
PropoMucil sprej za nos sadrži prečišćeni propolis koji pomaže eliminaciju virusa i bakterija i prirodni N-acetilcistein koji razlaže sekret. Zajedno štite sluzokožu nosa i olakšavaju disanje.

Upotreba :
Odrasli i deca starija od 12 godina po potrebi, najviše dnevno 6 puta po 2 prskanja.
Deca od 3 do 12 godina 1po potrebi, najviše dnevno 4 puta po 2 prskanja;Sastav: N-acetilcistein, propolis standarizovan na 12% ukupnih polifenola;

PropoMucil sprej za nos sadrži prečišcen standardizovan propolis (antimikrobik) sa prirodnim N-acetilcisteinom (NAC) koji razlaže i izbacuje sekret. Pomaže da se rešite sekreta i olakšate disanje. PropoMucil sprej za nos pomaže da se brzo i snažno razredi sekret u nosu, smanji zapušenost nosa i upalu sluznice, olakšava simpotme pritiska u sinusima i u nosu. Takođe uklanja bakterije, viruse i gljivice iz nosa. Može u kombinaciji sa antihistaminicima i kortikosteroidima. Ne izaziva zavisnost i može se koristiti u dugom vremenskom periodu.

Upotreba :
Odrasli i deca starija od 12 godina po potrebi, najviše dnevno 6 puta po 2 prskanja.
Deca od 3 do 12 godina 1po potrebi, najviše dnevno 4 puta po 2 prskanja;

Abela Pharm d.o.o. je osnovana 2006. godine kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta. Usmereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namenjeni zdravlju cele porodice. Prioritet nam je da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom ABELA PHARM. Zbog toga postavljamo visoke standarde i konstantno unapređujemo naše resurse, znanja i veštine, a sve u cilju pronalaženja najkvalitetnijih rešenja za Vaše zdravlje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me