Max Medica Prostasin

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

MaxMedica

Max Medica Prostasin

822,00 RSD
Prostasin sadrži ekstrakte herbe svilovine i semena bundeve, cink i vitamin C.
Preporučuje se njegova primena za normalno funkcionisanje i održavanje zdravlja prostate, u cilju doprinosa normalnoj plodnosti i reprodukciji, kao i za održavanje normalnog nivoa testosterona u krvi.
Blagotvorno deluje u tretmanu benigne hiperplazije prostate i kod iritabilne mokraćne bešike.
Može se koristiti i preventivno kod muškaraca nakon 45. godine života.

Upotreba: 1 kapsula dnevno, pre jela.

Slični proizvodi:


Sastav: ekstrakt semena bundeve (Cucurbita moschata) 80mg, ekstrakt herbe svilovine (Epilobium parviflorum Schreber) 80mg, vitamin C 60mg, cink 7mg.

Prostasin kapsule su formulisane na bazi ekstrakata bundeve i svilovine uz dodatak cinka i vitamina C.
  • Seme bundeve je značajan izvor esencijalnih masnih kiselina, vitamina E, fitosterola, selena i cinka. Deluje tako što sprečava uvećanje prostate i na taj način smanjuje pritisak na mokraćni kanal.
  • Herba svilovine je bogat izvor flavonoida, steroida i tanina. Efikasna je u tretmanu benigne hiperplazije prostate (deluje tako što sprečava povećanje ćelija prostate) i kod tegoba sa mokrenjem (učestalo, bolno i otežano mokrenje, pečenje pri mokrenju, noćno mokrenje, nepotpuno pražnjenje mehura). Herba svilovine poboljšava protok urina, smanjuje blokadu prilikom uriniranja i sprečava razvoj infekcije. Usled antieksudativnog dejstva, smanjuje pojavu eksudata i oticanje prostate.
  • Cink pomaže kod benigne hiperplazije prostate i utiče na smanjenje stvaranja i akumulacije hormona dihidrotestosterona, koji predstavlja jedan od uzročnika razvoja tumora prostate.
  • Vitamin C kao antioksidans štiti ćelije od štetnog delovanja slobodnih radikala i tako čuva njihovu strukturu i funkciju.

Opis brenda u pripremi...

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me