R-Lipoinn kapsule

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Innventa

R-Lipoinn kapsule

1.235,00 RSD
R-LIPOINN® sadrži R-alfa lipoinsku kiselinu - najjači prirodni antioksidans.

R-LIPOINN® je namenjen osobama sa dijabetesnom polineuropatijom. To je jedini preparat u našoj zemlji koji sadrži natrijum-R-lipoat koji se u organizmu metaboliše u aktivni metabolit alfa-lipoinske kiseline, što ovom proizvodu značajno povećava efikasnost u odnosu na druge slične proizvode.

Odlična podnošljivost R-LIPOINN® kapsula zahvaljujući DRcaps™ – bez gastričnih tegoba
DRcaps™ kapsule su napravljene sa inovativno formulisanomn hipromelozom (HPMC) koja je rezistentna na kiselinu u želucu, jako se sporo razlaže i omogućava da sadržaj kapsule ostane netaknut u toku svog prolaska kroz želudac. Na ovaj način se sprečava osećaj težine, mučnine i nelagodnosti u želucu koji može izazvati upotreba alfa lipoinske kiseline.

Način primene: 1 do 2 kapsule dnevno, najbolje je uzimati preparat pola sata pre obroka. Izbegavati mleko i mlečne proizvode kao i preparate koji sadrže Fe, Ca i Mg 2 sata pre i nakon upotrebe kapsula R-LIPOINN®.


Sastav: 1 kapsula sadrži 150 mg R-alfa lipoinske kiseline.

U kojim stanjima se preporučuje primena proizvoda R-LIPOINN®?

R-LIPOINN® efikasno reguliše simptome oksidativngog stresa posebno kod dijabetesa, dijabetesne polineuropatije, gojaznosti i starenja. Kao snažan antioksidans regeneriše i druge antioksidanse: glutation, vitamin C, vitamin E I koenzim Q10.

Zašto R-LIPOINN®?

  • R-LIPOINN® značajno povećava antioksidativnu aktivnost vaših ćelija i mitohondrija i tako prevenira oštećenje i propadanje mitohondrija. Ovo efikasno smanjuje povećanje oksidativnog stresa povezanog sa starenjem.
  • R-LIPOINN® održava zdrav nivo drugih antioksidanasa u koje spadaju koenzim Q10, vitamin C, vitamin E i glutation.
  • R-LIPOINN® utiče na poboljšanje memorije, smanjuje oštećenja mozga i štiti mozak od neurodegenerativnih promena vezanih za starenje. R alfa lipoinska kiselina se sintetiše u organizmimu i bezbedno se i sigurno metaboliše.
  • R-LIPOINN® sadrži samo R oblik alfa-lipoinske kiseline, koji je aktivan, bez S oblika koji je neaktivan, na taj način bioraspoloživost i terapijski efekat R-LIPOINN® je 2,5 puta veća, što je dokazano brojnim kliničkim studijama.
Više informacija na linku: www.innventa-pharm.com/rlipoinn

Opis brenda u pripremi...

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me