Max Medica Rehidro Max

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

MaxMedica

Max Medica Rehidro Max

895,00 RSD
Rehidro Max je glukozno-elektrolitni prašak sa dodatkom probiotika Saccharomyces boulardii namenjen za pripremu rastvora za rehidraciju dece i odraslih i obnovu crevne mikroflore.
Preporučuje se njegova primena kod lakšeg i srednje teškog stepena dehidracije, praćenog prolivom i/ili povraćanjem.
Rehidro Max sadrži preporučenu dozu glukoze i elektrolita, u skladu sa preporukama Evropskog udruženja gastroenterologa, hepatologa i nutricionista (ESPGHAN).
Može se koristiti već od 2. meseca života.

Upotreba: Odojčad (od 2. meseca), deca, odrasli - sadržaj jedne kesice rastvoriti u 200 ml flaširane ili prokuvane i na sobnoj temperaturi rashlađene vode. Daje se u malim porcijama u vremenskim intervalima od 5-10 minuta (kašičicom ili na gutljaj iz flašice, odnosno šolje).
U zavisnosti od stepena dehidracije preporučuje se primena 1-2 kesice proizvoda dnevno.

  • Kategorija: Diareja
  • Proizvođač: MaxMedica
  • Pakovanje: 10 kesica
  • Broj pregleda: 2831
  • Šifra: 234201

Slični proizvodi:


Sastav: glukoza, hloridi, natrijum, kalijum, citrati, Saccharomyces boulardii 200 mg (4 x 109 CFU).

Rehidro Max, glukozno-elektrolitni prašak sa dodatkom probiotika Saccharomyces boulardii, predstavlja idealnu formulu za nadoknadu tečnosti i elektrolita, uspostavljanje balansa u crevnoj mikroflori i jačanje imuniteta.
Preporučuje se njegova primena kod lakšeg i srednje teškog stepena dehidracije, praćenog prolivom i/ili povraćanjem.
Kako su najčešći uzroci dehidracije akutne dijareje, kao posledice virusnih i bakterijskih infekcija koje značajno narušavaju balans u crevnoj mikroflori i imunitet, dodatak probiotske kulture u Rehidro Max čini ga prvim izborom ne samo za optimalnu rehidraciju, već i za očuvanje zdravlja gastrointestinalnog trakta.
Saccharomyces boulardii, sadržan u proizvodu, kao veliki molekul ima sposobnost da za sebe veže značajan broj patogenih bakterija i njihovih toksina, da pospeši njihovu eliminaciju iz organizma i tako im spreči zadržavanje u crevima i vezivanje za epitel creva (koje dalje prate simptomi kao što su nelagodnost i bol u stomaku, mučnica, dijareja). Na taj način ponovno se uspostavlja ravnoteža u crevnoj mikroflori, u kojoj preovlađuju dobre bakterije važne za očuvanje imuniteta.

Opis brenda u pripremi...

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me