Rheuma Zglobex

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Abela Pharm

Rheuma Zglobex

1.032,00 RSD
Preparat za reumatske tegobe na biljnoj bazi. Za olakšanje na koje možete da računate. Koristi se kod reumatksih tegoba, prvih simptoma artitisa, kod znakova upale u zglobovima.

Upotreba : 2-3 puta dnevno po jedna kapsula;Slični proizvodi:


Sastav : Salix Alba , Boswellia seratta, Urtica dioica , vitamin C, vitamin D3, Mn;

Salix alba (kora vrbe) sadrži sastojak koji se zove salicin, a koji vaše telo pretvara u drugu hemijsku supstancu koja se naziva salicilna kiselina. Slično acetilsalicilnoj kiselini, salicilna kiselina smanjuje proizvodnju prostaglandina (supstanci koje se bore protiv upale) čime olakšava bol i nelagodu. Urtica Dioica dokazano smanjuje upalu, pomaže u poboljšanju bola kod artritisa i olakšava tegobe gihta. Ekstrakt Boswellia-e smanjuje upalu i koristan je u lečenju artritisa: osteoartritis (OA) i reumatoidni artritis (RA). Sa obzirom da Bosvellia ima efikasno protivupalno dejstvo, preporučuje se kao sredstvo protiv bolova i može sprečiti gubitak hrskavice. Poseduje dobro protivupalno, antiartritično i analgetsko delovanje.

Upotreba : 2-3 puta dnevno po jedna kapsula;

Abela Pharm d.o.o. je osnovana 2006. godine kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta. Usmereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namenjeni zdravlju cele porodice. Prioritet nam je da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom ABELA PHARM. Zbog toga postavljamo visoke standarde i konstantno unapređujemo naše resurse, znanja i veštine, a sve u cilju pronalaženja najkvalitetnijih rešenja za Vaše zdravlje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me