Rheuma Zglobex gel crveni

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Abela Pharm

Rheuma Zglobex gel crveni

696,00 RSD
Sastojci Rheuma Zglobex gela crvenog ublažavaju bol i otok, opuštaju mišiće, i pojačavaju cirkulaciju. Pomaže kod smanjenja upalnih procesa i olakšava bol kod hroničnih stanja.

Upotreba : Odrasli i deca starija od 12. godina- gel naneti na bolno mesto više puta u toku dana, po potrebi. Nakon toga dobro operite ruke;

Slični proizvodi:


Sastav : Tečni kapasicin, etarsko ulje bora, karanfilića, ruzmarina, eukaliptusa; mentol, kamfor;

Sastojci Rheuma Zglobex gela ublažavaju bol i otok, opuštaju mišiće i povećavaju prokrvljenost kože. Proizvod pomaže smanjenju upalnih procesa i olakšava bol kod hroničnih stanja. Capsaicin koji je glavni aktivni sastojak crvenog Rheuma Zglobex gela sprečava bolove, daje osećaj zagrevanja. Efekat zagrevanja kože utiče na smirivanje reumatskog bola i ne povećava krvni pritisak. Prema studijama se preporučuje za bolove u zglobovima, za periferne neuropatije i kod nespecifičnog bola u leđima, vratu i ramenima.

Upotreba : Odrasli i deca starija od 12. godina- gel naneti na bolno mesto više puta u toku dana, po potrebi. Nakon toga dobro operite ruke;

Abela Pharm d.o.o. je osnovana 2006. godine kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta. Usmereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namenjeni zdravlju cele porodice. Prioritet nam je da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom ABELA PHARM. Zbog toga postavljamo visoke standarde i konstantno unapređujemo naše resurse, znanja i veštine, a sve u cilju pronalaženja najkvalitetnijih rešenja za Vaše zdravlje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me