Rheuma Zglobex gel zeleni

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Abela Pharm

Rheuma Zglobex gel zeleni

696,00 RSD
Rheuma Zglobex gel zeleni pomaže kod kod bola, upale, otoka mišića i zglobova, kod artritisa, ukočenosti u ledjima, uganuća, modrica, udaraca i naprezanja nakon sportskih povreda. Olakšava bol kod akutnih stanja.

Upotreba : Odrasli i deca starija od 12. godina - gel naneti na bolno mesto više puta u toku dana, po potrebi. Nakon toga dobro operite ruke.

Slični proizvodi:


Sastav : Ekstrakt gaveza, etarsko ulje bora, karanfilića, ruzmarina, eukaliptusa; mentol, kamfor;

Sastojci Rheuma Zglobex gela ublažavaju bol i otok, opuštaju mišiće. Hladi bolno mesto i doprinosi
smanjenju otoka i bola. Rheuma Zglobex pomaže smanjenju upalnih procesa i olakšava bol kod akutnih stanja. Extrakt biljke Gavez koji je glavni aktivni sastojak zelenog Rheuma Zglobex gela, prema studijama, lokalno pomaže za bol, upalu i otok mišića i zglobova kod degenerativnog artritisa, akutne mijalgije u leđima, uganuća, modrica, udaraca i naprezanja nakon sportskih povreda i nesreća. Preporučuje se kod bolova u zglobovima i mišićima, kod loše cirkulacije, reumatskih tegoba.

Upotreba : Odrasli i deca starija od 12. godina - gel naneti na bolno mesto više puta u toku dana, po potrebi. Nakon toga dobro operite ruke.

Abela Pharm d.o.o. je osnovana 2006. godine kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta. Usmereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namenjeni zdravlju cele porodice. Prioritet nam je da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom ABELA PHARM. Zbog toga postavljamo visoke standarde i konstantno unapređujemo naše resurse, znanja i veštine, a sve u cilju pronalaženja najkvalitetnijih rešenja za Vaše zdravlje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me