Rigenforte BIOTINAX šampon protiv opadanja kose 250ml

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

ESI

Rigenforte BIOTINAX šampon protiv opadanja kose 250ml

816,00 RSD
Rigenforte šampon sadrži prirodne sastojke koji stimulišu rast kose, hrane je, jačaju i povećavaju volumen. Preporučuje se i muškacima i ženama kod proređivanja i pojačanog opadanja kose. Pogodan je za svakodnevnu i dugotrajnu upotrebu.

Upotreba: Naneti na mokru kosu, lagano masirati i ostaviti da deluje 1 minut, isprati mlakom vodom. Šampon je pogodan za svakodnevno i dugotrajno korišćenje. Najbolji efekti u prevenciji opadanja kose se postižu uporednim korišćenjem ovog šampona sa Rigenforte Biotinax ampulama.

  • Kategorija: Higijena kose
  • Proizvođač: ESI
  • Pakovanje: 250ml
  • Broj pregleda: 446
  • Šifra: 235678

Slični proizvodi:


Preporučuje se i za tanku i krtu kosu jer poboljšava volumen, tonira i hidrira kosu oštećenu dejstvom sunca, vetra, smoga i farbi za kosu. Sadrži prirodne sastojke koji stimulišu rast kose. Ne sadrži agresivna peneća sredstva i ne isušuje kožu glave. Stvara laganu penu koja pruža osećaj perfektne čistoće i lako se ispire.

Rigenforte šampon efikasno i temeljno čisti kosu ali ne sadrži agresivna peneća sredstva; s obzirom na njegovo nežno delovanje na kosu i kožu glave može se i svakodnevno koristiti

Inovativna Biotinax tehnologija, koju je razvila kompanija ESI s.r.l, obezbeđuje efikasnost 3 aktivna sastojka: Biotina, Metionina i Cisteina.

Proizvod ne sadrži: boje, parabene i silikone. Dermatološki testirano.


Opis brenda u pripremi...

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me