Serapinn kapsule 60000 SPU

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Innventa

Serapinn kapsule 60000 SPU

2.073,00 RSD
Jedinstveni enzim sa snažnim proteolitičkim delovanjem.

SERAPINN® je proteolitički enzim koji se u svetu koristi više od trideset godina. SERAPINN® ima visoko izraženu enzimsku aktivnost uključujući snažno antiinflamatorno, antiedematozno, mukolitičko i fibrinolitičko dejstvo.

Odlična podnošljivost SERAPINN® kapsula zahvaljujući DRcaps™ – bez gastričnih tegoba
DRcaps™ kapsule su napravljene sa inovativno formulisanom hipromelozom (HPMC) koja je rezistentna na kiselinu u želucu, jako se sporo razlaže i omogućava da sadržaj kapsule ostane netaknut u toku svog prolaska kroz želudac.

Način primene: 1-2 kapsule dnevno sa oko 200ml vode. SERAPINN® uzimati 1 sat pre obroka ili dva sata posle obroka.
Nije namenjeno osobama mlađim od 12 godina.


Sastav: 1 kapsula sadrži 30 mg serapeptaze (ukupna aktivnost 60 000 SPU* serapeptaze)
*spu – serapeptidazne jedinice

U kojim stanjima se preporučuje primena proizvoda SERAPINN®?

Hirurgija: Postoperativni otoci i krvni podlivi, remisija otoka nakon hirurškog šivenja, uspostavljanje drenaže tkiva, olakšanje iskašljavanja post anestetičkog šlajma.
ORL: Akutni i hronični sinuzitis, otitis media, akutni tonzilitis, laringitis, faringitis, rinofaringitis, inflamacija Eustahijeve tube. Zapušenje nosa kao i slivanja sluzi niz ždrelo.
Akušerstvo i ginekologija: mastopatija, fibromatozne promene na dojkama, adnexitis, salpingitis, lateralna epiziotomija, perinealna laceracija.
Ortopedija: Reumatoidni artritis i osteoartritis, nakoh hirurških intervencija, frakture, tendinitis, uganuća, iščašenja.
Stomatologija i oralna hirurgija: gingivitis, periodontitis, hirurške intervencije u maksilofacijalnoj regiji, nakon ekstrakcija.
Pulmologija: bronhitis, bronhiektazije, otežano iskašljavanje u toku bronhitisa, bronhijalne astme kao i nakon anestezije.

Zašto SERAPINN®?

  • Snažan efekat na razlaganje bradikinina – ublažava bol razlažući bradikinin, supstancu poznatu kao medijator bola.
  • Uklanjanje zapaljenskih otoka – smanjuje nastanak zapaljenskih otoka poboljšavajući otežanu cirkulaciju u žarištu zapaljenja. SERAPINN® blokira oslobađanje amina koji prouzrukuje bol u zapaljenom tkivu, ispoljavajući antiinflamatorno dejstvo.
  • Izraženo fibrinolitičko delovanje – dovodi do razlaganja fibrina i fibrinogena bez merljivog dejstva na albumine i druge proteine u organizmu čoveka.
  • Pospešuje razvodnjavanje i eliminaciju šlajma, gnoja i krvnih podliva (hematoma) – ubrzava uklanjanje šlajma, gnoja i krvnih podliva rastvarajući i razvodnjavajući stvoreni mukus kao i fibrinske naslage.
  • Poboljšava dejstvo antibiotika – povećavajući njegovu koncentraciju u žarištu infekcije.
  • Serapeptaza enzim povećava penetraciju antibiotika kad se daju istovremeno tako što razlaže biofilm koji stvaraju bakterije.


Više informacija na linku: https://www.innventa-pharm.com/serapinn/


Opis brenda u pripremi...

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me