Striet prirodni melem za strije 200ml

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Šaljić

Striet prirodni melem za strije 200ml

780,00 RSD
Striet - sredstvo za sprečavanje strija i za njihovo uklanjanje.

Upotreba u toku trudnoće: U toku trudnoće svako veče istuširate se toplom vodom, telo izbrišite mekim peškirom, a potom blagim utrljavanjem nanositi Striet na telo. Ovakvom upotrebom Strieta ženi koža ostaje nepromenjena, kao pre porođaja. Samo kod izuzetnih slučajeva moguće je još neko vreme posle porođaja nastaviti sa upotrebom Strieta.

Upotreba nakon porođaja: Posle porođaja, za porodilje koje nisu upotrebljavale ovo sredstvo, postupak je isti kao i u toku trudnoće, izuzev što se nanošenje Strieta na kožu vrši utrljavanjem pod malo jačim pritiskom. Postupak se ponavlja sve dok strije ne nestanu.


Strije su poremećaji koji nastaju u koži gde dolazi do deformisanja kolagenskih vlakana u dubljem sloju kože. Strije mogu biti ružicaste, ljubičaste i crvene. To su mladje strije koje su posledica reorganizacije dubljeg kolagena i elastina.
Blede (bele) strije su stare pored navedenih pojava uključuje i atrofiju epiderma.
Ova anomalija podseća na ožiljke, a nastaju kao posledica naglog rasta, genetske predispozicije, naglog gubitka kilograma ili usled gojaznisti, tokom i pisle trudnoće, upotrebom steroida, nekih lekova, ali i kao posledica pojedinih organskih oboljenja. Najčesće se javljaju na butinama, zadnjici, stomaku, grudima i donjem delu ledja.

Opis brenda u pripremi...

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me