Super Collagen Beauty direct, kolagen direkt kesice

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Aleksandar MN

Super Collagen Beauty direct, kolagen direkt kesice

1.089,00 RSD
Super Collagen Beauty Direct dodatak ishrani je revolucionarana formula spakovana u kesicu koja sarži kolagen u prahu koji utiče na celokupno stanje organizma.

Podstiče brzo zatezanje i revitalizaciju kože lica i tela, antiage preparat.

Super Collagen Beauty Direct je dizajniran u formi mikro granula koje se rastapaju direktno u ustima bez dodavanja vode što omogućava bržu i bolju apsorpciju.

Upotreba: Super Collagen Beauty Direct, preporučuje se jednom do dva puta dnevno.
Konzumira se tako što se popije sadržaj kesice, bez dodavanja vode.
Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Ovaj i slični suplementi ne mogu biti zamena za zdravu i uravnoteženu ishranu.


Super Collagen Beauty Direct dodatak ishrani je revolucionarana formula spakovana u kesicu koja sarži kolagen u prahu koji utiče na celokupno stanje organizma. Podstiče brzo zatezanje i revitalizaciju kože lica i tela, antiage preparat.

Kolagen je najvažnija belančevina u organizmu čiji efekti su vidljivi na koži, kosi i noktima, ali i istovremeno pruža i veliku pomoć u revitalizaciji zglobova. Može se koristiti za jačanje i regeneraciju kostiju, mišića, zglobova, tetiva i ligamenata.

Super Collagen Beauty Direct je dizajniran u formi mikro granula koje se rastapaju direktno u ustima bez dodavanja vode što omogućava bržu i bolju apsorpciju. Ove kesice odlikuje osvežavajući ukus kalifornijske pomorandže, a pogodne su za rekreativce, zaposlene, osobe bez teških fizičkih aktivnosti, kao i sportiste. Super Collagen Beauty Direct stvara čiste mišiće i potpomaže sagorevanje masti tokom sna.

Super Collagen Beauty Direct sa vitaminom C se sastoji od dva tipa kolagena i biotina koji su takođe veoma važni za lepši izgled. Ovo je jedini preparat na našem tržištu koji sadrži dva različita tipa kolagena u maksimalnoj dozi. Vitamin C u preparatu takođe poseduje izvrsna svojstva za podmlađivanje kože.

Opis brenda u pripremi...

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me