Synosteo kesice

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Vemax

Synosteo kesice

2.079,00 RSD
SYNOSTEO je jedinstvena kombinacija kalcijuma, vitamina D3 i vitamina K2 u formi šumećeg praška. Sadrži kalcijum citrat i kalcijum laktat. Namenjen je kao podrška terapiji osteopenije, osteoporoze i u stanjima nakon preloma kostiju.

Sastav:
 • 500mg kalcijum citrate
 • 300mg kalcijum laktata
 • 800 IU Vitamina D3
 • 45μg Vitamina K2-7

Upotreba: 1 kesica u pola čaše vode(oko 125ml) rastvoriti sadržaj kesice i odmah popiti.
Preporučljivo je da se uzima odmah nakon obroka ili sa čašom soka od pomorandže.


Slični proizvodi:


Prednosti upotrebe Synosteo®:
 • jedinstvena kombinacija kalcijuma, vitamina D3 i vitamina K2 u formi šumećeg praška
 • suplementi za žvakanje ili tečni suplementi se obično lakše apsorbuju zato što su njihove soli već razgrađene pre nego što stignu do stomaka
 • SYNOSTEO sadrži kalcijum citrat i kalcijum laktat.

Kompanija Vemax Pharma je osnovana 2018. godine sa sedištem u Beogradu. U okviru svog regionalnog nastupa, krajem 2019. godine otvorena su predstavništva u Sevrenoj Makedoniji i Crnoj Gori.

Osnovna delatnost kompanije Vemax Pharma je kompletna podrška partnerskim kompanijama iz zemlje i inostranstva. To podrazumeva usluge zastupanja, registracije, uvoza i distribucije lekova, medicinskih sredstava i dodataka ishrani na teritoriji Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Albanije. Vemax Pharma trenutno zastupa kompanije Libytec Pharmaceuticals S.A (Grčka), Medicinalis GmBH (Austrija), Ni Medic Pharm d.o.o. (Srbija), Life Pharma d.o.o. (Srbija – deo grupe RHEI Group-RHEI life), PharmaUnimedis S.A. (Grčka), Grupo Farma Impresa (Italija).

Svojim iskustvom i znanjem, uz brojne kontakte u Srbiji i regionu, stručni marketing usmeren ka lekarima i farmaceutima podižemo na jedan viši nivo, prateći evropske i svetske standarde u industriji kojoj pripadamo. Preciznim odabirom partnerskih farmaceutskih kompanija iz zemlje i inostranstva, vodimo se pre svega kvalitetom proizvoda koji mogu da unaprede zdravlje krajnjih korisnika svih životnih doba.

Pažljivo smo odabrali proizvode bazirane na kvalitetnom odabiru aktivnih sastojaka, jasnom mehanizmu delovanja i efikasnošću potvrđenom najnovijim istraživanjima koji su svrstani u nekoliko terapeutskih grupa:
Reumatologija, neurologija, neurohorurgija, terapija bola- Neuronal, Combinerv, Epineuron, Arthronal, Synosteo, Artox2%, Adant, Chondryal plus, Hialurom tendon
Interna medicina, endokrinologija- Selitop, Cardiovasc plus, New Iron
Gastroenterologija- Filtrum, Salapon, Hepalife, B12 Kinder

  Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

  Prijavi me