+ Poklon ! Tensilen

Slike artikala su informativne prirode, mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže proizvoda.

Abela Pharm

Tensilen

750,00 RSD
Poklon!
Tensilen doprinosi boljem raspoloženju, prevazilaženju tegoba anksioznosti, tuge, bezvoljnosti i hroničnog stresa. Sadrži aminokiselinu SAMe i kompleks vitamina B čija je uloga u tretmanu blage do umerene depresije poznata.

Upotreba : 1 kapsula dnevno.

Napomena: Uz svaku kupljenu kutiju Tensilena na sajtu vegafarma.rs na poklon dobijate ogledalce!

Slični proizvodi:


Sastav :
  • 200 mg SAMe-a; S-adenozil-L-metionin
  • 3 mg B1;
  • 3,40 mg B2;
  • 25 mg B3;
  • 2 mg B6;
  • 1 mcg B12;

Tensilen doprinosi boljem raspoloženju, prevazilaženju tegoba anksioznosti, tuge, bezvoljnosti i hroničnog stresa. Sadrži aminokiselinu SAMe i kompleks vitamina B koji utiču na sintezu serotonina, dopamina i noradrenalina, čija je uloga u tretmanu blage do umerene depresije poznata. SAMe u Tensilenu je dobijen prirodnim putem. SAMe se inače nalazi u našem organizmu, ali je često u deficitu. Kroz studije, uočen je upravo nedostatak SAMe baš kod osoba sa čestim promenama raspoloženja i depresivnim stanjima.Tensilen ne izaziva zavisnost, nema sedativno dejstvo ni neželjene efekte.

Upotreba : 1 kapsula dnevno;

Abela Pharm d.o.o. je osnovana 2006. godine kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta. Usmereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namenjeni zdravlju cele porodice. Prioritet nam je da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom ABELA PHARM. Zbog toga postavljamo visoke standarde i konstantno unapređujemo naše resurse, znanja i veštine, a sve u cilju pronalaženja najkvalitetnijih rešenja za Vaše zdravlje.

    Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

    Prijavi me